HORTEX
Mix fasolek

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez pozostałości pestycydów*
Produkt polski
4 minuty i gotowe, tylko podgrzej
wysoka zawartość błonnika
*Produkowana na Kujawach Fasolka jest bez pozostałości pestycydów. To wszystko dzięki inicjatywom agroekologicznycm, które rozwijamy z naszymi partnerami
Mix fasolek
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Groszek zielony mrożony
Groszek zielony mrożony
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Bób zielony mrożony
Fasolka szparagowa żółta cała
Groszek zielony mrożony BIO
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Najniższa cena: 5,29 zł
Bonduelki - kukurydza złocista
Najniższa cena: 5,15 zł
Groszek tradycyjny konserwowy
Najniższa cena: 4,29 zł
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Najniższa cena: 4,99 zł
Bonduelki - groszek drobny
Najniższa cena: 5,69 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 4,85 zł
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Najniższa cena: 5,49 zł
Biała fasola Cannelini (ugotowana na parze)
Najniższa cena: 5,49 zł
Bonduelki - młoda marchewka
Najniższa cena: 5,99 zł
Kukurydza złocista (2x85g)
Zupa krem z dyni
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa krem kalafiorowa
Ryż w 100% z cukinii
Ryż w 100% z kalafiora
Ryż w 100% z brokuła
Dla zachowania jakości i zasad bezpieczeństwa żywienia, przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany, tak jak zalecamy. Przed przyrządzeniem przechowuj produkt w zamrażarce.
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C- +3°C: 24 godziny, w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu obok kodu kreskowego.
pl:ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Szturmowa 2 02-678 Warszawa kontakt: recepcja@bonduelle.com www.bonduelle.pl
Bonduelle
| Marka | Bonduelle |
Podmarka Już przygotowane na parze
Green Dot
Wstęga Möbiusa
bez pozostałości pestycydów* Produkt polski 4 minuty i gotowe, tylko podgrzej wysoka zawartość błonnika *Produkowana na Kujawach Fasolka jest bez pozostałości pestycydów. To wszystko dzięki inicjatywom agroekologicznycm, które rozwijamy z naszymi partnerami Ciesz się smakiem i jakością warzyw, które przygotujesz zaledwie w 4 minuty. Pozwala na to wyjątkowa innowacja Bonduelle „Już przygotowane na parze". Bonduelle Gwarantuje: fasolka z tego opakowania została zebrana, przygotowana na parze i zamrożona w ciągu jednego dnia! Znak „Bez pozostałości pestycydów" oznacza, że każda partia naszej Fasolki zielonej jest przebadana w akredytowanych labolatoriach zewnętrznych, gdzie wyrafinowany jest brak pozostałości 480 cząsteczek różnych pestycydów (w limitach ilościowych <0,01 mg/kg). Więcej na www.bonduelle.pl Bonduelle Zobowiązuje się do zrównoważonego rolnictwa! Więcej przepisów znajdziesz na warzywneinspiracje.pl.
Bonduelle Zobowiązuje się do zrównoważonego rolnictwa!
Więcej przepisów znajdziesz na warzywneinspiracje.pl.
Przepis prosto na talerz! Fasolka szparagowa z patelni Szkodniki (na 4 porcje): - 1 opakowanie Fasolki szparagowej zielonej ciętej Bonduelle „Już przygotowane na parze" - 2-3 łyżki oliwy - 1 grubo posiekany ząbek czosnku - sól, pieprz do smaku - papryka mielona do smaku - ok. 1 łyżeczki cukru Fasolkę szparagową zieloną ciętą Bonduelle „Już przygotowane na parze" podsmaż no patelni na rozgrzanej oliwie, az zacznie się rumienić. Dodaj czosnek, sól, cukier, a następnie posyp pieprzem i papryką do smaku. Zwiększ gaz i podsmażaj chwilę potrząsając patelnią. Już gotowe! Podawaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Fasolki nie musisz już gotować, Bonduelle zrobił to zo Ciebie na parze.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów