Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mleko migdałowe Alpro Barista to wegański produkt, który nie zawiera laktozy, białek mleka zwierzęcego oraz glutenu. Dzięki temu, że doskonale się pieni, sprawdza się jako dodatek do kawy, a jego idealna gęstość i naturalny smak sprawiają, że nadaje się także jako baza do zup, sosów, koktajli czy naleśników.
Opakowanie: karton 1 l
Doskonale się pieni
Źródło wapnia
Niska zawartość cukru
100% roślinny
Naturalnie bez laktozy
Bezglutenowy
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
woda
migdały (2,5 %)
cukier
fruktoza
regulatory kwasowości (fosforany potasu)
wapń
naturalne aromaty
stabilizatory (guma gellan, guma guar)
sól morska
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Bezglutenowy
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegan
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 1
Jednostka (specyficzna) | Litrów |
Typ | Karton |
l
Średnia miara (e)
Produkt przed spienianiem należy schłodzić w lodówce. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć. Spieniać do temperatury nie wyższej niż 60°C. Nie spieniać ponownie. Może być używany na gorąco lub na zimno, nadaje się do przygotowania różnych rodzajów kawy.
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +1°C do +7°C, nie dłużej niż 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 25
FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C014047
Alpro
Marka | Alpro |
Podmarka Barista
Certified B Corporation
FSC
Wstęga Möbiusa
V-Label (European Vegetarian Union)
Alpro Barista Migdałowy to roślinna alternatywa dla mleka, dzięki której przygotujesz pyszne cappuccino i latte macchiato. Produkujemy go w 100% na bazie roślin, dlatego nie zawiera laktozy. Napój doskonale się pieni, jest bezglutenowy, stanowi źródło wapnia i ma niską zawartość cukrów oraz tłuszczu. Dodaj Alpro Barista Migdałowy do swojej ulubionej kawy i rozpocznij dzień ze smakiem!