KUCHNIA POLKI
Gołąbki w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 24,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjne gołąbki na bazie kaszy jaglanej, która wzbogaca produkt w szereg leczniczych właściwości. Jesteś na diecie bezglutenowej? Masz anemię albo złapała Cię infekcja? To obiad dla Ciebie!
Królowa kasz, jaglanka, odkwasza i harmonizuje funkcjonowanie organizmu. Według medycyny chińskiej wykazuje właściwości rozgrzewające, dzięki czemu wzmacnia osłabiony organizm. Poleca się ją w czasie przeziębień i kaszlu, gdyż usuwa z organizmu nadmiar śluzu. Jest źródłem dobrze przyswajalnego białka, żelaza oraz witamin z grupy B (B1, B2, B6). Gołąbki to świetna potrawa dla osób pragnących wzmocnić swoje włosy i paznokcie. Jaglanka zawiera sporo krzemu, który zapobiega wypadaniu i łamaniu włosów oraz paznokci, z kolei kapusta jest bogata w siarkę stymulującą porost włosów. Kasza jaglana jest wyjątkowo delikatna i lekkostrawna, dlatego sprawdza się jako kleik dla osób po infekcjach przewodu pokarmowego, ponadto można ją wprowadzać do diety niemowląt jako jeden z pierwszych produktów zbożowych.
ręcznie zawijane
łatwe w przygotowaniu
źródło białka
produkt bezglutenowy
odpowiedni dla wegetarian i wegan
Gołąbki w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 24,49 zł
Gołąbki w sosie pomidorowym
Najniższa cena: 10,99 zł
Gołąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki wegetariańskie w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym (vege danie)
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym (vege danie)
Pasta z orzeszków ziemnych 100%
Pasta z prażonych orzechów nerkowca
Najniższa cena: 19,99 zł
Pasta z orzeszków ziemnych bez soli i cukru
Pasta z prażonych migdałów
Najniższa cena: 19,99 zł
Pasta z orzeszków ziemnych
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta z orzeszków ziemnych 100% Crunchy
Najniższa cena: 19,99 zł
Pasta z orzeszków ziemnych bez dodatku soli i cukru
Tahini arachidowe bezglutenowe
Najniższa cena: 10,99 zł
Tahini z nerkowcem bezglutenowe
Najniższa cena: 12,99 zł
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Tahini naturalne
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Smalczyk wegetariański
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Tahini jasne (pasta sezamowa)
Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii podane na wieczku. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
3
Wyrób gotowy należy przechowywać w pomieszczeniach czystych, bez obcych zapachów, zabezpieczonych przed szkodnikami.
ul. Akacjowa 27, 62-023 Gądki
Primavika Sp. z o.o., ul. Akacjowa 27, 62-023 Gądki
Primavika
| Marka | Primavika |
Znak przekreślonego kłosa
Primavika takie proste