PRIMAVIKA
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjne gołąbki na bazie kaszy jaglanej, która wzbogaca produkt w szereg leczniczych właściwości. Jesteś na diecie bezglutenowej? Masz anemię albo złapała Cię infekcja? To obiad dla Ciebie!
Królowa kasz, jaglanka, odkwasza i harmonizuje funkcjonowanie organizmu. Według medycyny chińskiej wykazuje właściwości rozgrzewające, dzięki czemu wzmacnia osłabiony organizm. Poleca się ją w czasie przeziębień i kaszlu, gdyż usuwa z organizmu nadmiar śluzu. Jest źródłem dobrze przyswajalnego białka, żelaza oraz witamin z grupy B (B1, B2, B6). Gołąbki to świetna potrawa dla osób pragnących wzmocnić swoje włosy i paznokcie. Jaglanka zawiera sporo krzemu, który zapobiega wypadaniu i łamaniu włosów oraz paznokci, z kolei kapusta jest bogata w siarkę stymulującą porost włosów. Kasza jaglana jest wyjątkowo delikatna i lekkostrawna, dlatego sprawdza się jako kleik dla osób po infekcjach przewodu pokarmowego, ponadto można ją wprowadzać do diety niemowląt jako jeden z pierwszych produktów zbożowych.
ręcznie zawijane
łatwe w przygotowaniu
źródło białka
produkt bezglutenowy
odpowiedni dla wegetarian i wegan
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki z warzywami w sosie pomidorowym
Gołąbki z warzywami w sosie grzybowym
Tahini naturalne
Fasola w sosie pomidorowym bezglutenowa
Paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną bezglutenowy
Tahini jasne (pasta sezamowa)
Gołąbki roślinne z ryżem naturalnym bezglutenowe
Gołąbki roślinne z kaszą gryczaną, soczewicą i siemieniem lnianym
Pasta z orzeszków ziemnych bez soli i cukru
Pasta z orzeszków ziemnych
Pasta z orzeszków ziemnych 100%
Pasta z orzeszków ziemnych bez dodatku soli i cukru
Pasta z orzeszków ziemnych 100% Crunchy
Zupa pomidorowa z ryżem (bezglutenowa)
Bolognese roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Zupa ogórkowa (bezglutenowa)
Pasztet pomidorowy z cieciorką bezglutenowy
Pasta z prażonych orzechów nerkowca
Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii podane na wieczku. Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.
3
Wyrób gotowy należy przechowywać w pomieszczeniach czystych, bez obcych zapachów, zabezpieczonych przed szkodnikami.
ul. Akacjowa 27, 62-023 Gądki
Primavika Sp. z o.o., ul. Akacjowa 27, 62-023 Gądki
Primavika
Marka | Primavika |
Znak przekreślonego kłosa
Primavika takie proste