KUCHNIA KACHNY
Gołąbki w sosie pomidorowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia Polki Gołąbki w sosie pomidorowym są daniem uwielbianym szczególnie w Polsce. Wykonane ze świeżo zmielonego mięsa, otoczone kapustą i nasączone delikatnym sosem pomidorowym. Wystarczy je podgrzać i podać jako danie obiadowe. Soczysty smak dania zostanie w Twojej pamięci na długi czas!
Gołąbki w sosie pomidorowym
Goł ąbki w sosie pomidorowym
Gołąbki w sosie pomidorowym
Kopytka
Pierogi leniwe
Pierogi szpinakowe
Pierogi ruskie
Pierogi zbójnickie
Pierogi mięsne
Pierogi z serem
Kluski śląskie
Chłodnik litewski
Kopytka Szpinakowe
Szare kluski
Sałatka jarzynowa
Pierogi z kapustą i grzybami
Krokiety z pieczarkami i mozarellą
Sajgonki z warzywami
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Przechowywać w temp. od 0ºC do 6ºC. Po otwarciu opakowania spożyć w 24h.
Kuchnia mikrofalowa - po przekłuciu folii odgrzewać w opakowaniu 4 minuty, moc 800 W
Patelnia - odsmażać delikatnie mieszając około 5 minut z każdej strony.
podmiot odpowiedzialny - adres producenta i adres zwrotny; Kuchnia Polki sp.z o. o. 62-080 Tatnowo Podgórne ul. Sowia 16
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów