STAN
Żurek tradycyjny
Najniższa cena: 2,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
JemyJemy Żurek z kiełbasą wieprzową został przygotowany z myślą o tradycyjnej, tak popularnej w Polsce, zupie na zakwasie. Teraz ten wyjątkowy smak możesz poczuć gdzie tylko zachcesz! Weź opakowanie do pracy i podgrzej zupę w garnku lub mikrofali przez kilka minut. Rozkoszuj się pyszną zupą także po podróży lub po męczącym dniu.
wystarczy podgrzać
bez barwników
woda
zakwas 20 % (woda, mąka żytnia, czosnek)
kiełbasa wieprzowa 10 % (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier)
śmietana 2 %
skrobia modyfikowana
mąka pszenna
sól
słonina wieprzowa wędzona
cebula prażona 0,4 % (cebula, olej rzepakowy, mąka pszenna, sól)
czosnek
olej rzepakowy
majeranek
pieprz
ekstrakt drożdżowy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Barwniki | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 450
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 460
g
GTIN 05901696009573
Żurek tradycyjny
Najniższa cena: 2,65 zł
Żurek (na naturalnym zakwasie)
Najniższa cena: 6,99 zł
Żurek (na naturalnym zakwasie)
Najniższa cena: 8,79 zł
Żurek (koncentrat)
Najniższa cena: 6,45 zł
7% taniej
Żur na zakwasie (niepasteryzowany)
Najniższa cena: 4,79 zł
Żur na zakwasie (niepasteryzowany)
Żurek staropolski z beki domowy
Żurek z kiełbasą wieprzową
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Zupa pomidorowa z kurczakiem i ryżem bezglutenowa
Zupa krem z zielonego groszku
Zupa krem z pieczarek
Zupa krem z pomidorów
Rosół z kurczakiem i ryżem bezglutenowy
Zupa jarzynowa z mięsem wieprzowym
Zupa ogórkowa z mięsem wieprzowym
Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 minuty, ciągle mieszając.
Odgrzać w kuchence mikrofalowej(Od temperatury otoczenia):Zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać: moc 750 W, czas 3-4 minuty.
Przechowywać w temperaturze pokojowej
JemyJemy
Marka | JemyJemy |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Taką zupę można jeść i jeść. Smakuje tak, jak lubisz, bo inspirowaliśmy się przepisem na tradycyjny żurek. Na zakwasie, z kiełbasą wieprzową, prażoną cebulą, czosnkiem i majerankiem. Kiedy masz ochotę na coś pysznego, wystarczy ją podgrzać. Smacznego!