GRIKIOS
Ser sałatkowy (typu feta)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zawartość tłuszczu w suchej masie 45%.
MLEKO owcze*, MLEKO kozie*, sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser sałatkowy w kostce
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P. BIO
Ser Feta D.O.P.
Ser feta mini BIO
Ser feta BIO
Pesto Genovese BIO
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Ser Parmigiano Reggiano (tarty) BIO
Salami Toscanella - plastry BIO
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od +2 do +7 stopni C.