Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Prawdziwe włoskie lody o kremowej konsystencji i niesamowitym bogactwie dodatków, które są obecne w każdym kęsie.
Lody włoskiej marki Sammontana to prawdziwe włoskie gelato. Ich historia sięga 1948 roku gdy trzej bracia postanowili rozpocząć sprzedaż swoich lodów wytwarzanych w barze ojca poza miejscowością Empoli.Sammontana jako nieliczna marka włoska pozostała rodzinną firmą.
Pasja, duma i determinacja, z jaką Bagnoli produkują najlepsze pod względem jakości i smaku włoskie produkty, sprawia, że doceniają je konsumenci na blisko 30 rynkach na świecie.
odtworzone mleko odtłuszczone
cukier
syrop glukozowy
olej kokosowy
solone kawałki karmelizowanego cukru (2,5 %) (cukier, tłuszcz kakaowy, sól, substancja spulchniająca: węglany sodu)
masło z mleka
białka mleka
chrupiące kawałki migdałów (2 %) (cukier, migdały 37 %)
żółtko jaja
błonnik z cykorii
cukier karmelizowany (0,3 %)
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych
stabilizatory: alginian sodu, mączka chleba świętojańskiego
substancja żelująca: pektyny
sól
kwas: kwas cytrynowy
barwnik: annato norbiksyna
aromat
Może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, soję, inne orzechy.
Wymiar liczbowy 800
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Kubek |
Waga brutto 552
ml
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed końcem: podano na pieczęci. Warunki przechowywania w domu: przed spożyciem przechowywać zamrożone w temperaturze poniżej -18°C nie dłużej niż 1 miesiąc oraz do czasu upływu daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Maks. temp. °C -18
FSC - www.fsc.org, Mix, FSC C007557 500 g e/800 ml
Sammontana
Marka | Sammontana |
FSC