WINIARY Pomysł na...
Spaghetti Po Bolońsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka warzyw, ziół i przypraw do dań. Wyprodukowano z naturalnych składników na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
bez dodatku glutaminianu sodu, sztucznych barwników i aromatów
na dwa sposoby - wegańskie lub mięsne
wyprodukowano z naturalnych składników
Spaghetti Po Bolońsku
Sos pomidorowy
Pasta cebulowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta z czosnku bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta bazyliowa bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Pasta warzywna bezglutenowa
Najniższa cena: 6,99 zł
Przyprawa warzywna do potraw
Przyprawa do złocistego kurczaka
Przyprawa do mozarelli i pomidorów
Przyprawa do ziemniaków z ziołami
Przyprawa do frytek i chipsów
Bulion warzywny (6 kostek)
Rosół drobiowy (6 kostek)
Rosół wołowy (6 kostek)
Przyprawa w płynie (bez glutaminianu sodu)
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze otoczenia.
ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa
PODRAVKA d.d., A. Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Chorwacja
Podravka Polska Sp. z o.o., ul. Cypryjska 72, 02-761 Warszawa www.vegeta.pl
Vegeta
Marka | Vegeta |
Podmarka Natur
Green Dot
Konkurs Wybierz swój smak i wygrywaj! Nagroda główna: 100 000 zł Dodatkowo: 50 x 1000 zł Konkurs trwa: 15.10.22-28.02.23 Szczegóły i regulamin na: wybierzswojsmak.pl
Danie mięsne Spaghetti bolognese Dodaj: 250 g mięsa mielonego wołowo-wieprzowego, 250 g makaronu spaghetti, 200 g passaty pomidorowej Sposób przygotowania: Zawartość torebki rozpuścić w 500 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na rozgrzanej patelni podsmażyć mięso wołowo-wieprzowe, dodać passatę Podravka i przygotowaną przyprawę. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Makaron Podravka ugotować wg wskazówek na opakowaniu. Gotowy makaron połączyć z sosem. Rekomendacja Vegety: Posypać tartym parmezanem. Dodać świeżą bazylię, czosnek, cebulę, odrobina chili wspaniale podkreśli smak. Danie wege Spaghetti bolognese warzywne Dodaj: 200 g warzyw, 50 g pieczarek, 250 g makaronu spaghetti, 200 g passaty pomidorowej. Sposób przygotowania: Zawartość torebki rozpuścić w 400 ml letniej wody i odstawić na chwilę. Na rozgrzanej patelni smażyć posiekane warzywa (marchewkę, bakłażana, cukinię, cebulę w równych proporcjach) i pieczarki przez 7 min. Dodać przygotowaną przyprawę i wolno dusić około 10 min, od czasu do czasu mieszając, na koniec dodać passatę Podravka. Makaron Podravka ugotować wg wskazówek na opakowaniu. Gotowy makaron połączyć z sosem. Rekomendacja Vegety: Dla podkreślenia smaku można dodać rozgnieciony czosnek, chili, świeżą bazylię. Dodatkowo posypać tartym parmezanem wegańskim.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00