Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wytworzony w 100% w wysokiej jakości koziego mleka, pozyskiwanego to produkcji tego typu serów. Produkt ma typową dla serów kozich – białą barwę. Konsystencja sera jest twardawa, a smak łagodny i świeży z lekko wyczuwalną nutą koziego mleka.Ser jest bogaty w wartości odżywcze i mikroelementy, tym samym pozytywnie oddziałuje na zdrowie.
*Skórka sera jest niejadalna.
pasteryzowane mleko kozie
bakterie fermentacji mlekowej
sól
podpuszczka
stabilizator - chlorek wapnia
substancja konserwująca w skórce - natamycyna
substancia konserwująca w skórce - kwas sorbinowy
Zawartość tłuszczu 35%
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 162
g
Średnia miara (e)
polski
Skórka sera jest nie jadalna.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8°C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
García Baquero
Marka | García Baquero |
Green Dot
Hiszpania