Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Świętomarcińska tradycja jedzenia gęsiny na 11 listopada powoli odżywa. Restauracyjni goście wypatrują jej w menu i z chęcią zamawiają gęś pieczoną, duszoną czy smażoną, a także potrawy z gęsich podrobów. To bardzo wartościowe mięso, warto więc ulec modzie na gęsinę i zaproponować ją swoim gościom.
Produkt z mięsa rozmrożonego. Nie zamrażać ponownie
Opakowanie zawiera 1 podwójną pierś z kością
Do przygotowania piersi gęsi potrzebne będzie naczynie żaroodporne z przykrywką. Metoda polega na pieczeniu piersi w dużej ilości płynu (nad powierzchnię płynu ma wystawać jedynie skórka), najpierw pod przykryciem w wysokiej temperaturze, następnie bez przykrycia w obniżonej temperaturze.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów