WINTERFRESH
Mocno miętowe cukierki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukierki Alpejska Świeżość zawierają słynny, pełen smaku wyciąg z 13 ziół ze szwajcarskich Alp oraz świeży olejek z mięty pieprzowej. Zioła używane do produkcji tych odświeżających cukierków uprawiane są w naturalny sposób, wyłącznie na terenach szwajcarskich gór z dala od ruchliwych dróg czy zakładów produkcyjnych.
bez cukru
z ziołami z Alp Szwajcarskich
kojące orzeźwienie
mięta pieprzowa
szałwia lekarska
prawoślaz lekarski
ślaz dziki
krwawnik pospolity
Mocno miętowe cukierki
Pastylki Clean Breath
Cukierki nadziewane miętowe extra strong
Pastylki miętowe bez cukru 46 drażetek
Cukierki miętowe
Cukierki do żucia o smaku miętowym
Cukierki do żucia o smaku mocnej mięty
Cukierki mentolowe Extra Strong
Cukierki Lime Fresh
Cukierki Coolwave
Cukierki Watermelon
Zalecana dawka: co najmniej 1 cukierek dziennie.
Chronić przed ciepłem i wilgocią.
Krakowiaków 50, 02-255 Warszawa, Polska
FSC - Mix - FSC C016368
Ricola AG 4242 Laufen, Szwajcaria www.ricola.com
Perfetti Van Melle Poiska Sp. z o.o. Krakowiaków 50, 02-255 Warszawa, Polska www.ricola.pl
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ricola
| Marka | Ricola |
FSC
Alpeiska Świeżość Bezcukrowe cukierki Ricola Alpejska Świeżość łączą w sobie 13 naszych szwajcarskich ziół alpejskich z olejkiem z mięty pieprzowej, aby uzyskać pyszny orzeźwiający smak niczym chłodny górski potok. Pamiętaj, że bardzo ważny jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Każdy cukierek zawiera 7,2 mg mentolu, który działa łagodząco na gardło. Odpowiednie dla wegan i wegetarian. Każdy cukierek Ricola zawiera wyciąg z mieszanki 13 ziół: babka lancetowata, prawoślaz lekarski, mięta pieprzowa, tymianek właściwy, szałwia lekarska, przywrotnik pospolity, krwawnik pospolity, biedrzeniec mniejszy, ślaz dziki, czarny bez, pierwio- snek lekarski, przetacznik leśny, szanta zwyczajna.
Od 1930 roku rodzina Richterich wytwarza cukierki Ricola z najwyższej jakości szwajcarskich ziół alpejskich. Ricola jest kochana na całym świecie za to, że jest naturalnie pyszna. Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez naszych partnerów-farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna.