Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
LODY O SMAKU WANILIOWYM W ROŻKU Z NADZIENIEM ŚMIETANKOWO - WIŚNIOWYM OZDOBIONE POLEWĄ Z ODTŁUSZCZONEGO KAKAO I KANDYZOWANYMI CZEREŚNIAMI.
Oryginalne, włoskie, kremowe lody o smaku waniliowym, przekładane nadzieniem wiśniowym i czereśniami. Lody Sammontana to tylko oryginalne włoskie dodatki i prawdziwe włoskie gelato. Gdy ich raz spróbujesz nigdy więcej nie sięgniesz po inne lody w rożku.
Chrupiące, pachnące dodatki w każdym kęsie. Lody włoskiej marki Sammontana to prawdziwe włoskie gelato. Ich historia sięga 1948 roku gdy trzej bracia postanowili rozpocząć sprzedaż swoich lodów wytwarzanych w barze ojca poza miejscowością Empoli.
Sammontana jako nieliczna marka włoska pozostała rodzinną firmą. Pasja, duma i determinacja, z jaką Bagnoli produkują najlepsze pod względem jakości i smaku włoskie produkty, sprawia, że doceniają je konsumenci na blisko 30 rynkach na świecie.
Opakowanie multipak zawiera 6 sztuk.
Mleko odtłuszczone odtworzone - Wafel (13%)(Mąka pszenna, Cukier, Olej kokosowy, Emulgatory: lecytyny sojowe, Sól, Barwniki: karmel) – Syrop glukozowy - Cukier – Polewa z odtłuszczonego kakao (5,5%)(Olej kokosowy, Cukier, Odtłuszczone kakao 17%, Emulgatory: lecytyny sojowe, Aromat) – Olej kokosowy – Śmietana świeża pasteryzowana (4%) – Czereśnie kandyzowane (3%)(Czereśnie 54%, Syrop glukozowo-fruktozowy, Cukier, Regulator kwasowości: kwas cytrynowy, Aromat, Barwniki: antocyjany. Zawiera siarczyny) - Dekstroza – Częściowo odtłuszczona serwatka w proszku – Sok z wiśni z koncentratu (0,5%) - Emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych – Substancja żelująca: pektyny - Stabilizatory: alginian sodu, mąka z nasion chleba świętojańskiego – Naturalne aromaty – Regulator kwasowości: kwas cytrynowy - Barwniki: antocyjany (zawiera siarczyny), karmel - Aromat.
Może zawierać śladowe ilości jaj, orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Najlepiej spożyć w ciągu miesiąca od zakupu.
Produkt przechowywać w zamrażarce w temperaturze (-18°C).
minimalny okres przechowywania wskazany na opakowaniu.