PACZKA Z RUSIBORZA
Kiełbasa polska wędzona na gorąco (400g-600g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt wyprodukowany w 100 % z hodowli z własnego gospodarstwa.
Do hodowli nie użyto antybiotyków.
Do karmienia zwierząt stosowana jest wyłącznie pasza wyprodukowana we własnym gospodarstwie.
Polędwica zachwyca aromatem znanym z rodzinnych gospodarstw. Podstawą doskonałej receptury jest bardzo dobra znajomość pochodzenia mięsa i sposobu chowu świnek. Nasza surowa polędwica wędzona jest tradycyjnie dymem z olchy, dębu i wiśni. Przygotowujemy ją osobiście, w sposób całkowicie naturalny – dzięki temu doskonale znamy każdy etap produkcji. Całość odbywa się w jednym miejscu – od produkcji zboża, przez hodowlę zwierząt, ich ubój, po nadanie w naszej wędzarni wyjątkowego, naturalnego aromatu. Opieramy się na tradycyjnej recepturze. Dbamy o unikalną, starannie dobraną kompozycję przypraw, co zdecydowanie wyróżnia naszą polędwicę i podkreśla jej niesamowity aromat.
100 g produktu wytworzono ze 125 g mięsa wieprzowego. Mięso wieprzowe (polędwiczki) sól, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu.
brak alergenów, bez laktozy, bezglutenowy, bez orzechów
Kiełbasa polska wędzona na gorąco (400g-600g)
Kiełbasa swojska (280g-420g)
Boczek pieczony w kawałku (320g-480g)
Wątrobianka w kawałku (320g-480g)
Kabanos wieprzowy (320g-480g)
Kiełbasa krucha (320g-480g)
Szynka wiejska w kawałku (400g-600g)
Salceson biały w kawałku (360g-540g)
Kaszanka (400g-600g)
Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 stopni Celcjusza. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 2 dni od otwarcia opakowania.
Produkt gotowy do spożycia przed lub po obróbce termicznej.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.