RAMA Classic
Margaryna klasyczna
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Odpowiedni dla wegetarian. Rama Classic 100% naturalne składniki to doskonały wybór ze względu na wyśmienity smak i prosty skład. Nasza receptura jest oparta na tłuszczach roślinnych i składa się w 100% z naturalnych składników. Dzięki odpowiedniej kompozycji tylko naturalnych składników Rama wyróżnia się kremowo-aksamitną konsystencją i wyjątkowym smakiem! Rama świetnie sprawdza się zarówno do smarowania kanapek, jak i przy gotowaniu oraz smażeniu, a to dzięki zawartości 75% tłuszczu. Rama zawiera witaminy A oraz D, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Rama 100% naturalne składniki to prosty skład i doskonały smak. Bez konserwantów. Bez sztucznych zagęstników. Bez sztucznych barwników.
oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy 34 %, słonecznikowy, palmowy)
woda
sól 0,3 %
emulgator (lecytyna słonecznikowa)
naturalny aromat
kwas (kwas mlekowy)
barwnik (karoten)
witaminy (A, D)
Margaryna klasyczna
Margaryna
Margaryna
Margaryna maślany smak
Margaryna
Margaryna roślinna
Margaryna roślinna z dodatkiem steroli roślinnych
Tłuszcz do smarowania z dodatkiem stanoli roślinnych o smaku masła
Tłuszcz do smarowania z dodatkiem stanoli roślinnych 100 % roślinny
Produkt wegański do smarowania pieczywa BIO
Margaryna o smaku wiejskiego masełka
Margaryna niskotłuszczowa o smaku masła
Margaryna roślinna z dodatkiem steroli roślinnych o smaku masła
Margaryna roślinna z dodatkiem steroli roślinnych
Gold Tłuszcz roślinny do smarowania
Margaryna do wypieków
Margaryna do smarowania
Margaryna klasyczna z dodatkiem stanoli roślinnych
Margaryna o smaku masła
Margaryna z oliwą z oliwek
Margaryna maślany smak (450g+50g gratis)
Kostka wegańska do smarowania pieczywa BIO
Margaryna klasyczna
Margaryna de Luxe
Margaryna roślinna z dodatkiem steroli roślinnych
Tłuszcz do smarowania z dodatkiem stanoli roślinnych 100 % roślinny
Tłuszcz do smarowania solony
Tłuszcz do smarowania z oliwą z oliwek
Crema 31 %
Crema 15 %
Przechowywać schłodzone, przechowywać w temperaturze 2-8°C.
Najlepiej spożyć przed: patrz wieczko.