HOUSE OF ASIA
Pasta Miso ciemna

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso - tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty.
Pasta Miso ciemna
Pasta Shiro do przygotowania zupy Miso
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pieńków 147A 05-152 Czosnów
De Care Group Sp z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A 05-152 Czosnów www.decare.pl
Miyasaka
| Marka | Miyasaka |
Tzw. „biała pasta", gdyż wytwarzana jest ze sfermentowanej soi i ryżu. Posiada gładką konsystencję oraz lekki i słodkawy posmak. Poza zastosowaniem do przygotowywania zupy miso, stosuje się ją także jako marynatę lub bazę do sosów i dipów.
Japonia