INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyselekcjonowana golonka wieprzowa została oblana aromatycznym sosem z dodatkiem suszonej żurawiny i gotowana w specjalnym worku od 8 do 10 godzin w niskiej temperaturze 85°C, dzięki czemu jest miękka, rozpływająca się w ustach i zachowuje cenne wartości odżywcze. Wystarczy rozpakować produkt, włożyć go do piekarnika lub gorącej wody i po 30 min. cieszymy się pysznym posiłkiem dla całej rodziny.
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Sztuka mięsa woł. wolnogotowana (600g-1000g)
Ossobuco goleń woł. wolno gotowana (600g-1000g)
Wołowina do szarpania wolno gotowana (600g-900g)
Żeberka woł/ wolno gotowane
Mięso mielone wieprzowo-wołowe
Schab wieprzowy bez kości extra kotlet
Stek wołowy top sirloin z rostbefu sezonowany (200g-300g)
Stek wołowy z krzyżowej (200g-300g)
Mięso z udźca wołowego na gulasz (400g-600g)
Łopatka wołowa bez kości (480g-720g)
Pastrami premium
Stek z antrykotu sezonowany (200g-300g)
Szynka dojrzewająca
Schab wieprzowy bez kości pakowany próżniowo (1200g-1800g)
Polędwica dojrzewająca
Kiełbasa podsuszana
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Udziec wołowy bez kości (520g-780g)
Parówki ekstra wieprzowo-wołowe
Rostbef luksusowy
Temperatura przechowywania od 0 do + 6°C
Spożyć po podgrzaniu.