HOUSE OF ASIA
Makaron pszenny Udon (świeży)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron ze świeżych jaj z nadzieniem z grzybów. Pierożki świeże Rana są najwyższej jakości produktem świeżym, najbliższym ręcznie robionym pierogom domowym.
Zawierają w cieście 20% świeżych jaj a farsz jest przygotowany z najwyższej jakości składników, brak w składzie wszelkiego rodzaju sztucznych barwników czy konserwantów.
Krótki czas gotowania pozwala na szybkie uzyskanie gotowego dania o restauracyjnych walorach smakowych.
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron fusilli (świderki)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron tagliatelle
Makaron cavatappi (korkociąg)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron w kształcie ryżu
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron Orecchiette
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron świderki - dla diabetyków
Tortellini z pomidorami i serem
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Pesto z bazylią (świeże)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron Tagliatelle (świeży)
Makaron Pappardelle (świeży)
Makaron Spaghetti (świeży)
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Sos śmietanowy z dodatkiem 4 serów włoskich (świeży)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Sos śmietanowy z dodatkiem czarnej trufli (świeży)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Tortelloni z grzybami (świeże)
przechowywać w temperaturze 4-6 stopni
Sposób przygotowania: Gotować przez 4 minuty w dużej ilości wrzącej osolonej wody, odcedzić i przyprawić do smaku.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00