Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
W tym sosie jest cały aromat świeżej bazylii genueńskiej DOP, przetwarzanej w ciągu kilku godzin od zbioru, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i tarty ser podkreślają smak tego pesto. Nowa konsystencja jest kremowa i otulająca, aby najlepiej ozdobić dania z makaronu
Pesto zielone
Pesto alla Genovese
Najniższa cena: 12,79 zł
Pesto z bazylią (świeże)
Najniższa cena: 11,99 zł
Pesto bazyliowo-pistacjowe
Najniższa cena: 17,99 zł
Pesto Peperoncino
Najniższa cena: 15,99 zł
Pesto Rucola
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Pesto z bazylii
Pesto Basilico e Pistacchio (z bazylią i pistacjami)
Pesto Genovese BIO
Pesto alla Genovese Vegan (z bazylii)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Pesto alla Genovese
Pesto z cukinii BIO
Pesto Rucola
Pesto alla genovese (z bazylii) BIO
Pesto bazyliowe z dodatkiem czosnku niedźwiedziego
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 11,99 zł
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Ravioli z pomidorami i mozzarellą
Ravioli z pesto alla genovese
Ravioli 4 sery
Makaron Spaghetti (świeży)
Makaron Pappardelle (świeży)
Makaron Tagliatelle (świeży)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Tortelloni z grzybami (świeże)
Sos śmietanowy a la carbonara z wędzonym boczkiem i żółtkiem (świeży)
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze + 4/6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni
Pesto nie należy podgrzewać. Do pesto dodaj łyżkę wody z gotowania i wymieszaj z makaronem.
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze + 4/6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów