SEROVIA
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser Serovia #3 dojrzewający naturalnie wędzony dymem tłusty w plastrach który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem. Podczas wędzenia używane jest drewno bukowe i olchowe, co gwarantuje ekscytujące wrażenia smakowe. Jego słonawy smak wspaniale komponuje się z wszelkimi dodatkami na kanapkach. Z kolei prawie jednolita struktura, bez oczek oraz delikatna skórka po wędzeniu sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło (w tym grillowanie) zachowując odpowiednią topliwość. Powstał wyłącznie z polskiego mleka, pochodzącego z własnego skupu od hodowców na Lubelszczyźnie, Podlasiu i Mazowszu. Zawiera nie mniej niż 45% tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Produkt polski
wędzony dymem olchowo-bukowym
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów i laktozy
wysoka zawartość wapnia
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
tacka - zmieszane
folia - plastik
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ szwajcarski (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser Mozzarella tarty
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser Mozzarella (kostka)
Ser żółty dojrzewający typ szwajcarski w kawałku
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #3 to ser typu holenderskiego, który produkowany jest przy użyciu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych i poddany ściśle kontrolowanemu procesowi dojrzewania. Po okresie dojrzewania ser jest naturalnie wędzony dymem z drewna bukowego i olchowego. Słonawy smak wspaniale komponuje się z różnymi dodatkami na kanapkach. Jednolita struktura z delikatną skórką sprawiają, że ser idealnie sprawdzi się we wszelkich potrawach na ciepło, np. grillowanie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Serovia Filharmonia smaku
Wsłuchaj się w ten smak! www.serovia.pl