TUREK Camembert
Ser pleśniowy z ziołami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
TE CHRUPIĄCE PALUSZKI MOZZARELLI SĄ PIECZONE A PÓŹNIEJ PANIEROWANE W SPECJALNIE DOBRANEJ PANIERCE TWORZĄC FANTASTYCZNE POŁĄCZENIE NAJBARDZIEJ WARTOŚCIOWYCH PRODUKTÓW. DO ZESTAWU DOŁĄCZONO SOS POMIDOROWY, KTÓRY PODKREŚLI SMAK PIECZONYCH PALUSZKÓW MOZZARELLI..
bez dodatków: barwników, substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku
ser Mozzarella Sticks panierowany: Ser Mozzarella 52 %, mąka (pszenna, żytnia), woda, oleje roślinne w zmiennych ilościach (rafinowany olej rzepakowy, rafinowany olej słonecznikowy), skrobia pszenna, sól, gluten (pszenny), przyprawy, stabilizator: metyloceluloza, białko mleka, zioła, pomidory w proszku, cukier
sos pomidorowy: woda, pomidory 12 %, cukier, biały ocet z białego wina, przecier pomidorowy 6 %, skrobia modyfikowana, sól jodowana (sól, jodan potasu), przyprawy, cebula w proszku, czerwona słodka papryka w proszku, koncentrat soku z cytryny, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, zioła
Ser mozzarella do zapiekania 6 x 25 g = 150 g
Sos pomidorowy 2 x 25 g = 50 g
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 260
g
Średnia miara (e)
Ser pleśniowy z ziołami
Ser pleśniowy z grzybami leśnymi
Ser pleśniowy z pieprzem
Ser Camembert z orzechami
Ser Camembert z chilli
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
BAKED CAMEMBERT do zapiekania
W Piekarniku: Podgrzać piekarnik do 200°C (włączyć grzałkę górną i dolną). Ser Baked Mozzarella Sticks wyjąć ze specjalnie formowanej tacki, ułożyć je na zimnej blasze wyłożonej papierem do pieczenia i wsunąć ją na środkową prowadnicę piekarnika. Ser Baked Mozzarella Sticks piec przez około 6-7 minut. Na Patelni: Przygotowanie bez dodawania tłuszczu. Wyjąć paluszki Mozzarelli z opakowania i ułożyć na dobrze rozgrzanej patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu. Zapiekać na średnim ogniu około 5 minut kilkakrotnie obracając z każdej strony. We Frytownicy: Frytownicę rozgrzać do temperatury 170°C. Wyjąć paluszki Mozzarelli z opakowania i smażyć około 1 minutę. Następnie możliwie szybko wyjąć paluszki Mozzarelli z frytownicy. Nasza rada: Po zapieczeniu odczekać około 3 minuty przed podaniem aby ser uzyskał pełny smak oraz odpowiednią konsystencję.
Zamknięte przechowywać w lodówce Po otworzeniu przechowywać w lodówce (≤+8°C) i spożyć w ciągu dwóch dni Należy spożyć do: podano na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze: +4°C / +8°C.
2
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 8
Pakowano w atmosferze ochronnej. 6 x 25 g = 150 g 2 x 25 g = 50 g
Alpenhain
Marka | Alpenhain |
Znak weterynaryjny na opakowaniu