Potwierdzenie Twojej lokalizacji, pozwoli nam lepiej dopasować asortyment produktów i sposób dostawy Twoich zakupów. Więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przekąska od KIRI to propozycja połączenia dwóch ważnych w naszej codziennie diecie składników- a mianowicie produktu zbożowego z mlecznym. W jednym opakowaniu znajdziemy bowiem paluszki chlebowe w towarzystwie kremowego serka topionego, który jest niezwykle delikatny i smaczny.
Opakowanie jest poręczne, dzięki czemu z łatwością spakujemy je do torby, czy plecaka i zabierzemy ze sobą, jako przekąskę na spacer, czy jako drugie śniadanie do szkoły, czy pracy. A po otwarciu wystarczy, że zanurzymy paluszek w serku i pożywny posiłek gotowy.
idealna do plecaka
źródło wapnia
Ser topiony (71,4 %): twaróg (świeże mleko pasteryzowane 72 %), woda, śmietanka 18 %, białka mleka, koncentrat składników mineralnych mleka, polifosforany, koncentrat serwatki kwasowej z mleka, sól
Paluszki chlebowe (28,6 %): mąka pszenna (68 %), olej słonecznikowy, słód jęczmienny, sól, drożdże
Min. 63 % tłuszczu w suchej masie sera topionego
Paluszki mogą zawierać sezam.
źródło wapnia
Wymiar liczbowy 35
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
Waga brutto 42
g
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed: data w okienku na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od 4°C do 8°C. Dopuszczalna ekspozycja poza warunkami chłodniczymi w sklepie w temperaturze <25°C do 21 dni.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 8
Masa netto: 35 g e (ser 25 g + paluszki 10 g)
Kiri
Marka | Kiri |
Bel
B.P.114 92151 Suresnes Cedex Francja
Bel B.P.114 92151 Suresnes Cedex Francja www.groupe-bel.com Więcej informacji na: www.kiri-kiri.pl Kontakt przez e-mail info-pl@groupe-bel.com
Bel B.P.114 92151 Suresnes Cedex Francja www.groupe-bel.com Więcej informacji na: www.kiri-kiri.pl Kontakt przez e-mail info-pl@groupe-bel.com
info-pl@groupe-bel.com
www.groupe-bel.com
www.kiri-kiri.pl
Zapisz się do newslettera i odbierz 10 zł
Kupon jest jednorazowy i przeznaczony dla nowych subskrybentów.
Aktywuje się przy zakupach od 100 zł.