KRAKUS
Bulion warzywny (porcja na raz)
Najniższa cena: 5,49 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa cebulowa to klasyczne francuskie danie przyrządzane z karmelizowanej cebuli i bulionu. Tradycyjnie zapieka się ją z chlebem i serem na wierzchu oraz podaje w ceramicznym garnku z uchem. Legenda mówi, że smak zupy cebulowej docenił sam król Polski Stanisław Leszczyński, który spróbował jej podczas podróży na dwór francuski.
bez dodatku: barwników, tłuszczów utwardzonych
Bulion warzywny (porcja na raz)
Najniższa cena: 5,49 zł
Pomidorowe łagodne
Pomidorowe pikantne
Zupa pomidorowa z kawałkami pomidorów i natką pietruszki
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Zupa grochowa
Krupnik polski
Zupa pomidorowa
Rosół drobiowy z włoszczyzną (6 kostek) bezglutenowy
Mieszanka do potraw chińskich
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Gulasz po węgiersku
Barszcz czerwony
Włoszczyzna suszona
Bulion warzywny (6 kostek) bezglutenowy
Przyprawa do potraw
Spaghetti po bolońsku
Zapiekanka makaronowa z szynką
Przygotuj klasyczną zupę cebulową w 5 minut Krok 1 Zawartość torebki (30 g) wsyp do 500 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj ok. 5 minut na małym ogniu, mieszając. Opakowanie wystarcza na 2 porcje. Życzymy smacznego!
Najlepiej spożyć przed końcem:/ Nr partii: patrz nadruk z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, tel.: +48/32 47 33 833 www.prymatgroup.pl www.kucharek.pl
Kucharek
| Marka | Kucharek |
Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wypróbuj również cebulową: z grzankami i żółtym serem Składniki: - 1/2 pszennej bagietki - 300 g żółtego sera - 1 łyżka Słodkiej czerwonej papryki Prymat Bagietkę pokrój na kromeczki i włóż do tostera. Rozgrzane grzanki posyp startym serem i słodką czerwoną papryką. Całość zapiecz w nagrzanym do 180°C piekarniku. Zupę cebulową wlej do miseczek, a na wierzch połóż po dwie grzanki z żółtym serem. z boczkiem i ziemniakami Składniki: - 100 g pokrojonego chudego boczku - 2 ugotowane i pokrojone w kostkę ziemniaki - 1 łyżka Cebulki smażonej Prymat Na patelni podsmaż boczek, po kilku minutach dodaj ziemniaki i wymieszaj. Oba składniki smaż jeszcze przez około 3 minuty. Przełóż zawartość patelni do talerzy i zalej wcześniej przygotowaną, gorącą zupą cebulową. Posyp chrupiącą złocistą cebulą. z suszonymi pomidorami i czarnuszką Składniki: - 4 pomidory suszone z ziołami pokrojone w paski - 1 łyżka oleju ze słoika z pomidorami - 100 g pokruszonego parmezanu - Czarnuszka nasiona Prymat Do talerzy wlej gorącą zupę cebulową, a następnie dołóż suszone pomidory. Całość polej olejem. Na koniec posyp serem i czarnuszką.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów