KRAKUS
Bulion warzywny (porcja na raz)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa cebulowa to klasyczne francuskie danie przyrządzane z karmelizowanej cebuli i bulionu. Tradycyjnie zapieka się ją z chlebem i serem na wierzchu oraz podaje w ceramicznym garnku z uchem. Legenda mówi, że smak zupy cebulowej docenił sam król Polski Stanisław Leszczyński, który spróbował jej podczas podróży na dwór francuski.
bez dodatku: barwników, tłuszczów utwardzonych
Bulion warzywny (porcja na raz)
Francuska zupa cebulowa z prażoną cebulką
Zupa pomidorowa z kawałkami pomidorów i natką pietruszki
Pomidorowe pikantne
Pomidorowe łagodne
Zupa pomidorowa
Zupa grochowa
Krupnik polski
Przyprawa do potraw
Najniższa cena: 2,99 zł
Spaghetti po bolońsku
Zapiekanka makaronowa z szynką
Włoszczyzna suszona
Rosół drobiowy z włoszczyzną (6 kostek) bezglutenowy
Bulion warzywny (6 kostek) bezglutenowy
Barszcz czerwony
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Gulasz po węgiersku
Mieszanka do potraw chińskich
Przygotuj klasyczną zupę cebulową w 5 minut Krok 1 Zawartość torebki (30 g) wsyp do 500 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj ok. 5 minut na małym ogniu, mieszając. Opakowanie wystarcza na 2 porcje. Życzymy smacznego!
Najlepiej spożyć przed końcem:/ Nr partii: patrz nadruk z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, tel.: +48/32 47 33 833 www.prymatgroup.pl www.kucharek.pl
Kucharek
| Marka | Kucharek |
Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wypróbuj również cebulową: z grzankami i żółtym serem Składniki: - 1/2 pszennej bagietki - 300 g żółtego sera - 1 łyżka Słodkiej czerwonej papryki Prymat Bagietkę pokrój na kromeczki i włóż do tostera. Rozgrzane grzanki posyp startym serem i słodką czerwoną papryką. Całość zapiecz w nagrzanym do 180°C piekarniku. Zupę cebulową wlej do miseczek, a na wierzch połóż po dwie grzanki z żółtym serem. z boczkiem i ziemniakami Składniki: - 100 g pokrojonego chudego boczku - 2 ugotowane i pokrojone w kostkę ziemniaki - 1 łyżka Cebulki smażonej Prymat Na patelni podsmaż boczek, po kilku minutach dodaj ziemniaki i wymieszaj. Oba składniki smaż jeszcze przez około 3 minuty. Przełóż zawartość patelni do talerzy i zalej wcześniej przygotowaną, gorącą zupą cebulową. Posyp chrupiącą złocistą cebulą. z suszonymi pomidorami i czarnuszką Składniki: - 4 pomidory suszone z ziołami pokrojone w paski - 1 łyżka oleju ze słoika z pomidorami - 100 g pokruszonego parmezanu - Czarnuszka nasiona Prymat Do talerzy wlej gorącą zupę cebulową, a następnie dołóż suszone pomidory. Całość polej olejem. Na koniec posyp serem i czarnuszką.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów