ALCE NERO
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ekologiczny makaron Integrale Farfalle marki Liguori to produkt w jakości BIO, który powstaje we Włoszech na bazie tradycyjnej receptury, udoskonalanej przez ponad 200 lat. Do produkcji makaronów z linii Integrale używa się krystalicznie czystej wody źródlanej i pełnoziarnistej mąki z pszenicy durum, pochodzącej z certyfikowanych upraw ekologicznych. Tego typu makaron obfituje w błonnik, korzystnie wpływający na pracę przewodu pokarmowego. Kolejną niepowtarzalną cechą wyrobu produktów tej marki jest metoda powolnego suszenia ciasta w niskich temperaturach, która sprawia, że produkt zachowuje właściwości odżywcze i naturalny smak domowego makaronu. Makarony Liguori dostępne są w papierowych opakowaniach, nadających się do recyklingu, gdyż troska o środowisko i poszanowanie natury jest dla firmy priorytetem. Farfalle mają kształt kokardek, które świetnie sprawdzają się jako składnik sałatki.
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron żytni razowy świderki (fusili) BIO
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Makaron Farfalle Integrale - kokardki pełnoziarniste
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron razowy - spaghetti
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO