MAKARONY POLSKIE
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,59 zł
11% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron spaghetti marki Polmak to wysokiej jakości makaron, który idealnie nadaje się do różnorodnych dań kuchni włoskiej. Bogaty w białko i smak, jest łatwy w przygotowaniu. Polmak Makaron jajeczny to doskonały wybór dla każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej.
Polmak Makaron jajeczny - płaskie spaghetti 400 g
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,59 zł
11% więcej
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron spaghetti
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron linguine
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron razowy - spaghetti
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 9-11 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00