ZŁOTY ŁAN
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron spaghetti marki Polmak to wysokiej jakości makaron, który idealnie nadaje się do różnorodnych dań kuchni włoskiej. Bogaty w białko i smak, jest łatwy w przygotowaniu. Polmak Makaron jajeczny to doskonały wybór dla każdego miłośnika kuchni śródziemnomorskiej.
Polmak Makaron jajeczny - płaskie spaghetti 400 g
mąka durum, jaja 9% = 2 jaja/ 1 kg mąki woda
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 5,45 zł
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Najniższa cena: 4,58 zł
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron linguine
Najniższa cena: 10,79 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Najniższa cena: 6,99 zł
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron spaghetti grossi
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti BIO
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron linguine
Makaron razowy - spaghetti
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron spaghetti bezglutenowy
Makaron spaghetti w 2 min
Makaron proteinowy spaghetti (z soi i czerwonej fasoli adżuki) bezglutenowy BIO
Makaron z ryżu brązowego bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 9-11 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00