MELISSA Primo Gusto
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,85 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron 2 jajeczny skierowany do konsumentów tradycyjnego, domowego makaronu. Jest doskonałym dodatkiem do zup, który idealnie się z nimi komponuje tworząc wyśmienite danie. Do jego produkcji używane są najwyższej jakości surowce.
Mąka z pszenicy zwyczajnej, masa jajowa pasteryzowana (19%), kurkuma.Alergeny: pszenica, jaja.
Alergeny: pszenica, jaja.
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,85 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Tortellini z serem
Najniższa cena: 7,99 zł
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron konjac fettucine (wstą żki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron puntine (kuleczki)
Najniższa cena: 5,99 zł
17% taniej
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Najniższa cena: 4,99 zł
0% taniej
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron casarecce (skrętki)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron UN GESTO D'AMORE (w kształcie serc)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron w kształcie ryżu
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron tagliatelle
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Kluseczki ziemniaczane
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron konjac lasagne bezglutenowy BIO
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron kluseczki 2-jajeczne
Zagotować wodę w proporcji 1 litr wody na 100g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 9-15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.