POLMAK
Makaron 4-jajeczny - kluski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Świetnie sprawdza się do włoskich dań
Mąka pszenna makaronowa,18 % jaja= 1 kg mąka, woda , przyprawa kurkuma
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody (1 litr wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferecji, przez około 6-8 minut na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00