Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Błonnikowa bagietka do hot dogów francuskich Schulstad DUŻO DOBRA.
Wypieczona z dodatkiem zakwasu i błonnika pochodzącego, aż z 11 źródeł w tym: z ziaren, z warzyw i z owoców. W bagietce znajduje się błonnik pochodzący między innymi z jabłek, z otrębów owsianych i topinamburu. Ta bioróżnorodność składników najlepiej odżywia nasz mikrobiom. Dzięki tak wyjątkowej kompozycji, bagietka dostarcza w istocie Dużo Dobra dla naszego organizmu!
dużo dobra
na zakwasie z dodatkiem drożdży
wysoka zawartość błonnika
błonnik z nasion, warzyw i owoców
11 źródeł błonnika
mąka PSZENNA
woda
koncentrat błonnika (5 %) (otręby PSZENNE, gryka tatarka, kasza PSZENNA słodowana, koncentrat kiełków PSZENNYCH, żółty groch, zakwas PSZENNY orkiszowy pełnoziarnisty fermentowany (<1 %), mąka PSZENNA razowa, mąka ze złotego lnu, otręby ŻYTNIE, otręby OWSIANE, błonnik jabłkowy, inulina, topinambur w proszku, błonnik cytrusowy)
zakwas PSZENNY (5 %) (mąka PSZENNA, woda, kultura starterowa)
drożdże (4 %)
gluten PSZENNY
siemię lniane brązowe
olej rzepakowy
ocet
sól
cukier
błonniki (1 %) (PSZENNY, grochowy, cytrusowy, jabłkowy)
środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
Powierzchnia bułek spryskana etanolem podczas pakowania
Może zawierać NASIONA SEZAMU i SOJĘ.
wysoka zawartość błonnika
mąka PSZENNA, woda, koncentrat błonnika (5 %) (otręby PSZENNE, gryka tatarka, kasza PSZENNA
słodowana, koncentrat kiełków PSZENNYCH, żółty groch, zakwas PSZENNY orkiszowy pełnoziarnisty
fermentowany (< 1%), mąka PSZENNA razowa, mąka ze złotego lnu, otręby ŻYTNIE, otręby OWSIANE, błonnik
jabłkowy, inulina, topinambur w proszku, błonnik cytrusowy), zakwas PSZENNY (5 %) (mąka PSZENNA, woda,
kultura starterowa), drożdże (4 %), gluten PSZENNY, siemię lniane brązowe, olej rzepakowy, ocet, sól, cukier,
błonniki (1 %) (PSZENNY, grochowy, cytrusowy, jabłkowy), środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.
Powierzchnia bułek spryskana etanolem podczas pakowania. Powierzchnia bułek spryskana etanolem podczas
pakowania.
Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto,
jęczmień, owies, pszenica orkisz, kamut lub ich
odmiany hybrydowe) i produkty pochodne
Wymiar liczbowy 60
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torba |
g
3
3 bułki
Liczba jednostek 3
Po wyjęciu z opakowania bułkę opiekamy w temp. 230 °C ok. 1-2 min., następnie wkładamy ulubione dodatki.
Najlepiej spożyć przed: / Numer partii: patrz nadruk na dłuższym boku opakowania. Przechowywać w temperaturze poniżej 25 °C. Po otwarciu opakowania produkt spożyć w ciągu 24 h.
24
Maks. temp. °C 25
Po wyjęciu z opakowania bułkę opiekamy w temp. 230 °C ok. 1-2 min., następnie wkładamy
ulubione dodatki.
180 g (3 bułki po 60 g)
Schulstad
Marka | Schulstad |