SOKOŁÓW
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delikatne podudzie z kurczaka z wolnego wybiegu duszone w sosie z pulpy mango Alfredo. Słodki i wyrazisty smak mango, wraz z pikantną nutą nadaną przez papryczkę Jalapeno, podbija smak wybornego podudzia z kurczaka. Jeśli jesteś wielbicielem ciekawych smaków, to bez wątpienia pokochasz to danie.
Roladki drobiowe z nadzieniem marchewkowym w sosie śmietanowo koperkowym z ryżem
Klopsiki z królika w sosie pomidorowym
Kotlet de volaille z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Kotlet drobiowy z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Kurczak w sosie BBQ z ryżem
Kurczak w sosie śródziemnomorskim z makaronem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie toskańskim z makaronem
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po azjatycku z makaronem
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Mac&Cheese z kurczakiem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Klopsiki drobiowe w sosie z chorizo
Klopsiki drobiowe w sosie włoskim
Potrawka z kurczaka z warzywami
Włożenie zamkniętej puszki do gorącej wody i podgrzewanie jej przez około 10 minut, można również tworzyć puszkę, przełożyć jej zawartość bezpośrednio do garnka i podgrzanie jej.
Puszki można przechowywać w temperaturze pokojowej