PASTEL DE NATA
Budyniowe babeczki z porzeczkami mrożone (4x60g)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Delikatne pastéis de nata to maślane babeczki budyniowe, wypiekane z ciasta francuskiego. W 2009 r. Guardian umieścił Pastel de Nata na liście 50 największych przysmaków świata.
W Portugalii uznany za jeden z siedmiu cudów kulinarnych
Umieść ciastka bezpośrednio z zamrażarki, wciąż wewnątrz foremek; - Nie ma potrzeby rozmrażania!Rozgrzej piekarnik/piec do 230ºC - Aby uzyskać lepsze rezultaty, umieść foremki na dolnej kratce piekarnika, ponieważ wspomaga to proces karmelizacji. Pozwól ciastkom piec się przez 10 do 12 minut - Po tym czasie wyjmij ciastka z piekarnika i, gdy są gorące, wyjmij je z foremek i odłóż. Zachowaj ostrożność, ciastka są bardzo gorące. Po 10 minutach, kiedy ciastko lekko ostygnie i odpocznie, będzie gotowe do podania.
Budyniowe babeczki z porzeczkami mrożone (4x60g)
Budyniowe babeczki z czekoladą mrożone (4x60g)
Pancakes mrożone
Makaroniki (mrożone) 8 szt.
Sernik mrożony
Budyniowe babeczki z czekoladą mrożone (4x60g)
przechowywać w temperaturze minimum - 18 °C
Umieść ciastka bezpośrednio z zamrażarki, wciąż wewnątrz foremek; - Nie ma potrzeby rozmrażania!Rozgrzej piekarnik/piec do 230ºC - Aby uzyskać lepsze rezultaty, umieść foremki na dolnej kratce piekarnika, ponieważ wspomaga to proces karmelizacji. Pozwól ciastkom piec się przez 10 do 12 minut - Po tym czasie wyjmij ciastka z piekarnika i, gdy są gorące, wyjmij je z foremek i odłóż. Zachowaj ostrożność, ciastka są bardzo gorące. Po 10 minutach, kiedy ciastko lekko ostygnie i odpocznie, będzie gotowe do podania.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów