INDYKPOL
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Półprodukt chłodzony, przeznaczony do spożycia wyłącznie po przeprowadzeniu obróbki termicznej zgodnie z instrukcją podaną na etykiecie.
Gulasz z Indyka po Węgiersku
Zapiekanka z pieczarkami
Zapiekanka z szynką
Kotlet drobiowy z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Kotlet de volaille z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Placki ziemniaczne z gulaszem wieprzowym po węgiersku 400 g
Kotlet drobiowy z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Kotlet de volaille z marchewką z groszkiem i puree ziemniaczanym.
Przechowywać w temperaturze od +2 ºC do +6º C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Sposób przygotowania:
1. Zdejmij papierowe opakowania. Przełóż placki na rozgrzaną patelnię (bez dodatku tłuszczu) i podgrzewaj przez 2 minuty, obróć na drugą stronę i podgrzewaj przez 3 minuty. Sos przełóż na patelnię i podgrzewaj 4 – 5 minut. Gulasz umieść między plackami ziemniaczanymi i udekoruj łyżką kwaśnej śmietany.
lub
2. Produkt nadaje się również do podgrzania w kuchence mikrofalowej bez termoobiegu przez 3 minuty / moc 650W, po uprzednim zdjęciu papierowego opakowania i nakłuciu folii.
Sposób obróbki termicznej należy dostosować do rodzaju posiadanego urządzenia, kontrolując wygląd produktu.