PRYMAT
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Rośliny strączkowe są cennym źródłem wartościowego białka, błonnika i żelaza. Ponadto są sycące, a odpowiednio przyprawione są bazą niezwykle smacznych i atrakcyjnych potraw. Odpowiedni dobór ziół, przypraw korzennych i suszonych warzyw w Przyprawie doDań z Fasoli ułatwia trawienie nieco ciężkostrawnych potraw z fasoli i grochu oraz nadaje im nowy, ciekawy smak i aromat. Mieszanka może być stosowana do wszelkich dań z roślin strączkowych. Należy ją dodawać pod koniec przyrządzania potrawy.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Mieszanka do ogórków kwaszonych i małosolnych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
19% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Przyprawa do barszczu czerwonego i dań z buraków
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego BIO
Najniższa cena: 6,19 zł
5% więcej
Czosnek granulowany
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa warzywna do potraw
Goździki mielone
Przyprawa do rosołu BIO
Pomysł na Curry (Z tego co zostało)
Garnek chłopski
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Podmarka Kuchnia polska
Pyszna fasola trafiła na europejskie stoły w XVI wieku - z Ameryki Północnej do Włoch, Hiszpanii, Francji i Anglii. Co ciekawe, zajadano się nią zarówno na dworach, jak i w lepiankach. Przez wieki dorobiła się wiernych ziołowych i korzennych towarzyszy, którzy podkreślają jej smak. Oprócz kminku i majeranku jest również chili.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Fasola po bretońsku Składniki (dla 3-4 osób): 300 g fasoli białej „Jaś", 100 g boczku, 150 g kiełbasy, 4 cebule, 3 łyżki oleju, łyżka mąki, 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 2-3 łyżki Przyprawy do dań z fasoli Kamis. Przygotowanie: 1. Opłucz fasolę, zalej zimną wodą i odstaw na kilkanaście godzin. 2. Ugotuj ją w tej samej wodzie, w miarę potrzeby dolewając wrzątku. 3. Boczek ugotuj. 4. Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij na tłuszczu. 5. Dodaj mąkę, zasmaż i rozprowadź wywarem z boczku. 6. Koncentrat pomidorowy połącz z fasolą, dodaj przyprawę, cebulę oraz pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek. 7. Zagotuj. Podawaj z pieczywem.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00