RANA
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MELISSA Primo Gusto Makaron Lasagne to wygodny półprodukt do twojej lasagne. Makarony Primo Gusto są jedną z najlepiej rozpoznawanych marek w Europie. Miłośnicy makaronów doceniają produkty Primo Gusto, bo powstają one w oparciu o tradycję, a ich receptura jest wciąż udoskonalana. Makaron Primo Gusto Lasagne ma odpowiednia grubość i kształt taki, że z możesz przyrządzić wspaniała lasagne lub j dowolną inną zapiekankę makaronową. Nie wymaga gotowania, a i tak danie zyskuje prawdziwy, włoski smak.
bez gotowania wstępnego
Makaron Lasagne - płaty (świeży)
Makaron Lasagne (płaty)
Makaron Lasagne - płaty makaronowe
Makaron lasagne
Makaron Lasagne Artigianale - płaty makaronowe
Przecier pomidorowy klasyczny
Najniższa cena: 6,79 zł
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 9,15 zł
Pesto alla Genovese
Najniższa cena: 12,15 zł
Pesto Rosso
Najniższa cena: 12,15 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 9,65 zł
Pomidory w całości bez skórki
Najniższa cena: 5,15 zł
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 9,99 zł
10% taniej
Pomidory krojone bez skórki
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland
Wyprodukowano i zapakowano dla: MELISSA KIKIZAS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece email: contact@kikizas.gr
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, www.atlanta-am.pl
Melissa Primo Gusto
Marka | Melissa Primo Gusto |
Green Dot
Melissa Kikizas S.A. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości: ISO 22000.
Sposób Przyrządzania: Lazania Primo Gusto płaty makaronu nie wymagają wstępnego gotowania. Należy je układać w 3-4 warstwach w żaroodpornym naczyniu posmarowanym tłuszczem, przekładając ulubionym nadzieniem. Należy użyć rzadszego sosu by lepiej się wchłonął. Ostatnia warstwa powinna być pokryta sosem beszamelowym i odrobiną masła, które zapobiegnie wysuszeniu potrawy. Zapiekać przez około 35-40 minut w rozgrzanym piekarniku w 200℃.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów