BAKALLAND
Orzechy makadamia
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Orzechy macadamia pochodzące z Aurtralii, mają wyjątkowo twardą łupinę, nawet dziadek do orzechów nie jest w stanie jej rozłupać. Kupuje się je więc bez łupinek. Szczycą się największą zawartością tłuszczu spośród wszystkich orzechów - aż 76%! Dlatego szybko jełczeją i raczej nie nadają się do długiego przechowywania.
wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych
Dobra i polska firma
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, orzeszki ziemne, inne orzechy, mleko, soję oraz nasiona sezamu.
wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych
Wymiar liczbowy 75
Sachet | Not Recyclable |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torba |
Waga brutto 80
g
Średnia miara (e)
3
Opakowanie 75 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
Orzechy makadamia
Orzechy macadamia BIO
Orzechy macadamia BIO
Żurawina (całe owoce)
Daktyle suszone (całe owoce)
Morele suszone (całe owoce)
Najniższa cena: 6,99 zł
0% taniej
Masa makowa z bakaliami
Pestki dyni łuskane
Słonecznik łuskany
Najniższa cena: 3,89 zł
Mieszanka orzechów
Najniższa cena: 9,79 zł
Orzechy włoskie
Najniższa cena: 15,99 zł
Orzechy laskowe blanszowane prażone
Chrupiąca sałatka - prażony mix (słonecznik, dynia, pinia)
Najniższa cena: 5,19 zł
4% taniej
Masa makowa z białego maku o smaku marcepanowym
Najniższa cena: 7,25 zł
17% więcej
Orzechy nerkowca
Żurawina (całe owoce)
Najniższa cena: 15,95 zł
19% taniej
Mak mielony parzony
Najniższa cena: 17,99 zł
Pestki dyni łuskane
Najniższa cena: 9,35 zł
Orzech ziemny w mlecznej czekoladzie Wedel
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa
Pakowano w atmosferze ochronnej.
FoodWell Sp. z o.o., ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Bakalland
Marka | Bakalland |
Makadamia to wyjątkowy skarb lasów tropikalnych. Uprawa wymaga specjalnych warunków, a pierwsze owoce pojawiają się dopiero po 10 latach. Otaczająca orzech skorupka jest najtwardszą spośród wszystkich występujących - twardszą nawet od łupiny kokosa. Makadamia otwierana jest specjalnym narzędziem, które nie niszczy delikatnego środka w trakcie rozłupywania skorupki. Słodki i lekko maślany smak sprawia, że orzechy idealnie nadają się do deserów lub kremów.
Wspieramy Ukrainę