APETINA
Ser typu śródziemnomorskiego
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Prawdziwa feta grecka wytwarzana z greckiego mleka owczego 80% i koziego 20%, według tradycyjnej metody. Receptura praktycznie nie została zmieniona od czasów kiedy koczowniczy pasterze produkując fetę konserwowali w ten sposób mleko. Feta ma kolor czystej bieli i słony smak, z lekko kwaskowym posmakiem, dobrze się kroi w kostki, nie klei się, ma lekko ziarnistą konsystencję.
Jest to Feta BIO, co oznacza, że mleko pozyskiwane do jej produkcji pochodzi z hodowli tradycyjnych, gdzie nie używa się środków chemicznych, z ekologicznie czystych regionów, a cały proces produkcji, począwszy od hodowli krów, aż do uzyskania gotowego sera podlega rygorystycznym normom i kontrolom.
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser biały do sałatek bez laktozy
Ser Feta D.O.P.
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser Feta P.D.O.
Ser feta BIO
Ser Manouri
Ser Fellada 30%
Ser sałatkowy w kostce
Ser Feta D.O.P. BIO
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser feta mini BIO
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +8°C.