
DESEO
DESEO Patisserie & Chocolaterie to marka premium z segmentu nowoczesnego cukiernictwa, znana z wyjątkowych deserów typu petit gateau, wypieków z ciasta półfrancuskiego, rzemieślniczych czekolad bean-to-bar, 100% naturalnych past orzechowych, kremów orzechowych oraz kaw speciality. Obecnie DESEO prowadzi jedenaście butikowych cukierni w największych miastach Polski: sześć lokali w Warszawie, a także w Poznaniu, Gdańsku, Sopocie, Łodzi i Wrocławiu. Sercem działalności marki jest główna pracownia przy ul.

Suwak 3 w Warszawie, gdzie powstają desery, lody, czekolady oraz kremy i pasty orzechowe.
Marka DESEO Patisserie & Chocolaterie została założona w 2015 roku w Warszawie przez Natalię Sitarską i Łukasza Smolińskiego – podróżników i autorów jednego z najpopularniejszych w Polsce blogów kulinarno-podróżniczych: Tasteaway.pl. Inspiracją do stworzenia własnej cukierni była miłość do nowoczesnych deserów i cukiernictwa najwyższej klasy, odkrywana podczas licznych podróży po Europie i świecie. DESEO powstało z pragnienia tworzenia wyjątkowych, pięknych i perfekcyjnie dopracowanych słodkości – i od lat z sukcesem realizuje tę wizję.