Produkt zawiera seler.
podgardle wieprzowe 40%, mięso wieprzowe 40%, wątroba wieprzowa 15%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól; konserwowane solą i solą peklową
Określenie | W 100g | W jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna kJ | 1254,0 | 2006,4 |
Wartość energetyczna kcal | 303,0 | 484,8 |
Tłuszcz | 26,7 | 42,72 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10,6 | 16,96 |
Węglowodany | 1,4 | 2,24 |
w tym cukry | 1,4 | 2,24 |
Białko | 13,8 | 22,08 |
Sól | 1,3 | 2,08 |
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze 2-6°C.