SUEMPOL
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paprykarz szczeciński to przekąska znana przez wszystkich Polaków. Charakteryzuje ją ostry i wyraźny smak na który wpływa mieszanka mięsa ryby, ryżu, warzyw oraz przypraw.
Poznaj Dobrą Żywność
woda
mięso separowane z łososia atlantyckiego (Salmo salar) 26 %
koncentrat pomidorowy
ryż
cebula
olej rzepakowy
sól
cukier
ocet spirytusowy
przyprawy
mąka pszenna
błonnik pszenny
ekstrakt z papryki
Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę, nasiona sezamu, skorupiaki.
Seler | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Ryba | Zawiera |
Mleko | Może zawierać |
Gorczyca | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
Pszenica | Zawiera |
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Country of Origin | Poland |
Type | Cup/Tub/Bowl |
Waga brutto 140
g
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce 84
Wymagana szerokość na półce 84
Wymagana głębokość na półce 35
Wysokość 84
Szerokość 84
Głębokość 35
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Paprykarz szczeciński
Paprykarz szczeciński
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +25 °C
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 25
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Karnieszewice 5, 76-004 Sianów
Dega Spółka Akcyjna, Karnieszewice 5, 76-004 Sianów
DEGA
Marka | Dega |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wyprodukowano w Polsce.
Nazwa funkcjonalna Paprykarz szczeciński