ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa olejowa (olej rzepakowy, mieszanka ziół i czosnku 1,1%)
Mleko: Zawiera
Składnik pokarmowy | w 100 g odsączonego produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1344 kJ |
Wartość energetyczna | 325 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 16 g |
Sól | 3,0 g |
Typ: Schładzać
Min. temp. °C | 2 |
Maks. temp. °C | 8 |
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
100
g
Waga brutto: 112
Wymiar liczbowy: 100
Jednostka (specyficzna): Gramów
Typ: Opakowanie plastikowe
Kraj produkcji: Dania
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Arla Apetina
Marka: Arla
Nazwa funkcjonalna | Ser biały typu śródziemnomorskiego |
Wariant | w zalewie olejowej z ziołami |
Wyprodukowano w Danii.
Arla Foods SA ul. Kłobucka 25 02-699 Warszawa
Arla Foods SA ul. Kłobucka 25 02-699 Warszawa www.arla.pl
www.arla.pl