DELECTA
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka do przygotowania sernika na zimno.
Niezwykle delikatne i pyszne ciasto na zimno. Doskonałe w połączeniu ze świeżymi owocami jak i galaretką. Wyśmienity deser, którym zachwycą się znajomi rodzina.
puszysty, delikatny
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Gofry - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotuj - Wersja wzbogacona: 500 ml schłodzonego mleka (ok. 2 szklanki), 2 serki homogenizowane waniliowe (po 150 g), biszkopty, galaretkę Gellwe o smaku truskawkowym i owoce - Wersja podstawowa 600 ml schłodzonego mleka (ok. 2½ szklanki) 1. Przygotuj ciasto Do wysokiego naczynia wlać schłodzone mleko, wsypać zawartość opakowania. Całość miksować na najwyższych obrotach przez 2-3 minuty. Następnie dodać serki homogenizowane i miksować jeszcze przez ok. 2 minuty. 2. Przełóż masę Masę przełożyć do tortownicy o średnicy 24 cm, uprzednio wyłożonej biszkoptami. 3. I gotowe Udekorować owocami, zalać tężejącą galaretką. Całość wstawić do lodówki na ok. 1 godzinę. Wersja podstawowa Do wysokiego naczynia wlać schłodzone mleko i wsypać zawartość opakowania. Całość miksować na najwyższych obrotach przez 5 minut. Masę przełożyć do tortownicy o średnicy 24 cm i całość wstawić do lodówki na ok. 1 godzinę.
ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów
FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów
Gellwe
Marka | Gellwe |
Gellwe Tradycja od 1985 Zapraszamy do Gellwe Krakowskiej Manufaktury Pyszności, w której Mistrzowie kulinarni godzinami opracowują i testują wyjątkowe receptury, żebyś Ty mógł w kilka chwil cieszyć się przyjemnością z ich smakowania. Idealne proporcje i dobre składniki są naszą najcenniejszą wartością. Od ponad 30 lat w produktach Gellwe odnajdziesz naszą pracę, doświadczenie i wielką pasję do pysznego jedzenia. Gellwe cała przyjemność po Twojej stronie! Naturalnie Gellwe - gellwe.pl Gellwe - naturalnie pyszne Smacznego życzy polska marka Gellwe
www.gellwe.pl
Sernik klasyczny Do sernika: - 600 ml schłodzonego mleka (ok. 2½ szklanki). Do dekoracji: - okrągłe biszkopty; - galaretka Gellwe o smaku truskawkowym; - owoce świeże lub mrożone. 1. Przygotuj sernik Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 5 minut. 2. Przełóż masę Masę przełóż do tortownicy o średnicy 24 cm, uprzednio wyłożonej biszkoptami. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę. 3. I gotowe! Udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką. Sernik wzbogacony - 500 ml schłodzonego mleka (ok. 2 szklanki); - 2 serki homogenizowane waniliowe (po 150 g); - okrągłe biszkopty; - galaretka Gellwe o smaku truskawkowym; - owoce świeże lub mrożone. Przygotuj sernik Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko i wsyp zawartość opakowania. Całość miksuj na najwyższych obrotach przez 2-3 minuty. Następnie dodaj serki homogenizowane i miksuj jeszcze przez ok. 2 minuty. Wstaw do lodówki na ok. 1 godzinę. Sernik udekoruj owocami i zalej lekko tężejącą galaretką. Słodkiego dnia :)
bez barwników
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00