PRYMAT
Przyprawa do kuchni chińskiej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa jest doskonała do dań kuchni włoskiej takich jak: spaghetti, lasagne, cannelloni, pizza, tortellini, ravioli, gnocchi. Idealnie sprawdzi się do wszelkich dań na bazie pomidorów oraz dań z makaronem.
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, orzeszki ziemne i sezam.
sól
czosnek
bazylia (12%)
oregano
cebula
cząber
cukier
tymianek
papryka słodka
chili
Seler | Może zawierać |
Zboża zawierające gluten | Może zawierać |
Jaja | Może zawierać |
Mleko | Może zawierać |
Gorczyca | Może zawierać |
Orzeszki ziemne | Może zawierać |
Sezam | Może zawierać |
Soja | Może zawierać |
15
g
Typ | Torebka |
Waga brutto 18
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
polski
inne
Wymagana wysokość na półce 150
Wymagana szerokość na półce 109
Wymagana głębokość na półce 7
Wysokość 150
Szerokość 109
Głębokość 7
Wymiar liczbowy 15
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Przyprawa do kuchni chińskiej
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Chili jalapeno (kruszone)
Mieszanka przyprawowa Garam Masala
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Taco (mieszanka przypraw)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Chilli con carne (mieszanka przypraw)
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Mieszanka przyprawowa pikantna
Przyprawa do pizzy
Zioła toskańskie
Pomysł na Leczo (z tego co jest pod ręką)
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Sumak (przyprawa orientalna)
Pasta Bolognese - mieszanka przyprawowa
Pasta Carbonara - mieszanka przyprawowa
Pasta Arrabbiata - mieszanka przyprawowa
Umami - mieszanka przyprawowa
Burrito (mieszanka przypraw)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Mieszanka przypraw hiszpańskich THE SPANISH TOUCH - młynek
Przyprawa chińska 5 smaków
Mieszanka przypraw włoskich - cudny Włoch
Pasta Aglio Olio - mieszanka przyprawowa
Mieszanka serowa do MAC'N'CHEESE
Mieszanka przypraw bałkańskich - urokliwe Bałkany
Chai Latte - przyprawa do kawy
Mieszanka przypraw azjatyckich - 5 smaków Chińczyka
Przyprawa do paelli
Mieszanka przypraw - boskie chimichurri
Mieszanka przypraw indyjskich - dorodne mango curry
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,39 zł
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa XXL
Najniższa cena: 2,99 zł
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,59 zł
28% taniej
Wanilia - laska
Najniższa cena: 14,99 zł
7% taniej
Żelatyna wieprzowa
Najniższa cena: 2,19 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,49 zł
Marynata w płynie szlachecka
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Marynata w płynie pikatna
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Marynata w płynie klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Oregano suszone
Bazylia
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Curry
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Warto wiedzieć Przyprawa jest doskonała do dań kuchni włoskiej takich jak: spaghetti, lasagne, cannelloni, pizza, tortellini, ravioli, gnocchi. Idealnie sprawdzi się do wszelkich dań na bazie pomidorów oraz dań z makaronem.
bez dodatku glutaminianu sodu
bez dodatku glutaminianu sodu
Prymat
Marka | Prymat |
Podmarka Kuchnie świata
Nazwa funkcjonalna Przyprawa
Wariant do dań kuchni włoskiej
Spaghetti Carbonara 4 porcje, 30 min Składniki: - 600 g makaronu spaghetti, - do smaku: Sól morska Prymat. Sos: - 200 g chudego boczku, - 4 żółtka, - 400 ml śmietany 36%, - 8 suszonych pomidorów, - 2 łyżeczki oliwy z oliwek, - 4 łyżki tartego sera parmezan, - kilka listków świeżej bazylii, - 3 łyżki Przyprawy do dań kuchni włoskiej Prymat. Sposób przygotowania: W dużym rondlu rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć pokrojony w cienkie paseczki boczek. Gdy będzie lekko chrupiący, odlać część wytopionego tłuszczu i wlać połowę śmietany. Makaron ugotować al dente w dużej ilości osolonej wody, od czasu do czasu mieszając. Ugotowany makaron odcedzić i dodać do boczku i śmietany. Po minucie dodać pozostałą śmietanę wymieszaną z żółtkami i połową parmezanu oraz pokrojone w paski suszone pomidory. Całość doprawić przyprawą do dań kuchni włoskiej. Stale mieszać, nie zdejmując z ognia, do momentu aż sos zacznie gęstnieć. Należy uważać, aby sos się nie zagotował. Po podaniu na talerze spaghetti posypać pozostałym parmezanem i udekorować listkami bazylii. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl