Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Creme Brulee czyli przypalony krem. Kultowy francuski deser, ikona francuskiej gastronomii. W szklanym słoiczku znajduje się pyszny krem na bazie żółtek świeżych jajek oraz słodkiej śmietanki.
Wysoka zawartość śmietanki w kremie Rians (51%) zapewnia znakomity smak i kremową konsystencję. Zazwyczaj kremy brulee zawierają po prostu aromat wanilii - nasz creme brulee Rians zawiera pokruszone kawałki laski oryginalnej wanilii Bourbon pochodzącej z Magadaskaru.
Do kremu dołączona jest torebka z doskonałymi płatkami karmelu.
deser kuchni francuskiej,
krem z najlepszej jakości śmietanki, jajek i wanilii Bourbon
oparty o autentyczną recepturę wielkich szefów francuskiej kuchni
wspaniałe połączenie karmelu i waniliowego kremu
Krem: śmietanka (51%), mleko odtłuszczone, jaja (13%), cukier, żółtko jaj, naturalny aromat wanilii Bourbon (0,5%), ziarenka wanilii
Posypka: płatki karmelowe (syrop glukozowy, cukier)
Alergeny są oznaczone tłustym drukiem.
Krem 2 x 96 g
Posypka 2 x 4 g
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 392
g
2
2 x (96 g + 4 g)
Wymagana wysokość na półce83
Wymagana szerokość na półce165
Wymagana głębokość na półce39
Wysokość39
Szerokość165
Głębokość83
Przechowywać w temp. od 0°C do +7°C.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 7
Krem należy posypać płatkami karmelowymi i przypalić je od góry specjalnym palnikiem do creme brulee, aż do uzyskania szklistej powierzchni przypalonego karmelu. Krem można przypalić także poprzez funkcję grill w piekarniku lub mikrofali.
Uwaga: nie należy podgrzewać kremu w słoiczku; chodzi o przypalenie od góry karmelu, tak aby uzyskać efekt przypalonej skorupki.
Rians
Marka | Rians |
Green Dot
Crème Brûlée to najbardziej tradycyjny, prawdziwie kultowy deser kuchni francuskiej. Nasz krem produkowany jest z najlepszej jakości śmietanki, jajek oraz prawdziwej wanilii Bourbon. Crème Brûlée Rians, oparty o autentyczną recepturę wielkich szefów francuskiej kuchni, oferuje jakość i smak jak w paryskiej café. Przed podaniem posypujemy go skarmelizowanym cukrem i delikatnie przypalamy od góry. W ten sposób powstaje cudownie chrupiąca skorupka, którą należy przebić łyżeczką, aby dostać się do środka. To wspaniałe połączenie karmelu i waniliowego kremu urzeka wszystkich.
Od 4 pokoleń nasza mleczarnia prowadzi swoją działalność w Rians, wiosce położonej w samym sercu Francji. Przestrzegamy najbardziej rygorystycznych wymogów, jeśli chodzi o autentyczność naszych produktów, zgodnie z naszymi tradycyjnymi recepturami i własnymi inspiracjami. Jedynie zapewniając najwyższą jakość wykorzystywanych, składników, które zawsze są jak najbardziej naturalne, nadajemy naszym produktom ten niepowtarzalny smak. Naszą największą przyjemnością jest oferowanie wam wyjątkowych chwil dzięki wyjątkowym smakom prawdziwie francuskiej kuchni! Hugues_Triballat Tradycyjna, francuska rodzinna mleczarnia ➢ Prywatne przedsiębiorstwo należące do rodziny Triballat - od 1901, 4 pokolenia rodziny Triballat rozwija mleczarnię ➢ Centrala w wiosce Rians, w centralnej Francji ➢ 15 mleczarni w 12 lokalizacjach: 8 we Francji, 3 w USA, 1 w Hiszpanii ➢ Eksport produktów na cały świat od Australii po Kanadę
Zawartość nie może być sprzedawana oddzielnie.
Nazwa funkcjonalnaCréme Brûlée
Laiteries H. Triballat
18220 Rians Francja
Laiteries H. Triballat 18220 Rians Francja
Laiteries H. Triballat 18220 Rians Francja