LUBELLA Jajeczna
Makaron krajanka
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To nie jest makaron idealny! Nie jest idealnie prosty, nie jest idealnie równy, żadna nitka nie jest taka sama…. I właśnie o to chodzi, bo która babcia czy mama zawsze idealnie równo posiekała ciasto? Te nierówności, różnice w grubości to kwintesencja domowego, ręcznie robionego makaronu, takiego jaki pamiętam z rodzinnego domu!
mąka pszenna makaronowa, jaja 18% = równa się 4 jaja/ 1 kg mąki, woda, przyprawa kurkuma.
zawiera : gluten i jaja.
Makaron krajanka
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Najniższa cena: 6,49 zł
Makaron jajeczny - lane kluski
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron 4-jajeczny - kluski
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - fala
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron gwiazdki
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron Spaghetti (świeży)
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron świderki (4-jajeczny)
Makaron jajeczny - lane kluski
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron 4-jajeczny - kluski
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - fala
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron 4-jajeczny - wstęgi
Najniższa cena: 7,99 zł
13% taniej
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować wedle uznania.