LUBELLA Jajeczna
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To nie jest makaron idealny! Nie jest idealnie prosty, nie jest idealnie równy, żadna nitka nie jest taka sama…. I właśnie o to chodzi, bo która babcia czy mama zawsze idealnie równo posiekała ciasto? Te nierówności, różnice w grubości to kwintesencja domowego, ręcznie robionego makaronu, takiego jaki pamiętam z rodzinnego domu!
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron krajanka
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron gwiazdki
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron nitki 10-jajeczny z jajami przepiórczymi
Makaron świderki (4-jajeczny)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Najniższa cena: 2,99 zł
Makaron krajanka (2-jajeczny) BIO
Makaron krajaneczka
Makaron jajeczny
Makaron lasagne jajeczny (płaty)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu). Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować wedle uznania.