RUMMO
Makaron tagliatelle
Najniższa cena: 11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przepiórczy z Ludwina wyrabiamy z 12 przepiórczych jaj na kilogram mąki. Jaja tego, popularnego niegdyś, polnego ptaka były smakołykiem serwowanym podczas dworskich obiadów. Zapraszamy w podróż do czasów, kiedy potrawy przyrządzano bez pośpiechu, tak by z każdego składnika wydobyć pełnię smaku.
Makaron z jaj przepiórczych zachwyca delikatnym smakiem. A dodatkowo jaja przepiórcze polecane są dla osób uczulonych na żółtko jaja kurzego.
Makaron tagliatelle
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron fusilli (świderki)
Gnocchi ziemniaczane
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z serem
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Makaron Orecchiette
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron w kształcie ryżu
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Tortelloni z grzybami (świeże)
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu).
Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym
ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować
wedle uznania.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00