RANA
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 11,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przepiórczy z Ludwina wyrabiamy z 12 przepiórczych jaj na kilogram mąki. Jaja tego, popularnego niegdyś, polnego ptaka były smakołykiem serwowanym podczas dworskich obiadów. Zapraszamy w podróż do czasów, kiedy potrawy przyrządzano bez pośpiechu, tak by z każdego składnika wydobyć pełnię smaku.
Makaron z jaj przepiórczych zachwyca delikatnym smakiem. A dodatkowo jaja przepiórcze polecane są dla osób uczulonych na żółtko jaja kurzego.
mąka pszenna makaronowa, jaja przepiórcze (9%) = równa się 12jaj przepiórczych/ 1 kg mąki, woda, przyprawa kurkuma.
produkt zawiera: jaja i gluten.
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 11,99 zł
Gnocchi (włoskie kopytka)
Najniższa cena: 7,85 zł
Makaron UN GESTO D'AMORE (w kształcie serc)
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Makaron stelline (gwiazdeczki)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,49 zł
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron puntine (kuleczki)
Najniższa cena: 4,99 zł
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Najniższa cena: 8,99 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Najniższa cena: 16,15 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Najniższa cena: 16,15 zł
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 7,99 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Najniższa cena: 16,15 zł
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Najniższa cena: 3,49 zł
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Najniższa cena: 8,99 zł
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,75 zł
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron w kształcie ryżu
Najniższa cena: 2,99 zł
Tortellini z serem
Najniższa cena: 7,99 zł
Kluseczki ziemniaczane
Najniższa cena: 5,49 zł
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron tagliatelle
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron fusilli (świderki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortellini z pomidorami i serem
Tortellini z grzybami
Tortellini z szynką
Makaron jajeczny - cieniutko krojony
Makaron 4-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - krajanka
Makaron 4-jajeczny - fala
Makaron 4-jajeczny - niteczka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - niteczka
Makaron przepiórczy 12-jajeczny - kluski
Makaron 4-jajeczny - łazanka
Makaron rosołowy nierówno krojony
Makaron rosołowy jajeczny - kluski
Makaron rosołowy jajeczny - krajanka
Makaron jajeczny - lane kluski
Makaron 4-jajeczny - kluski nierówno siekane
Makaron penne (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron spaghetti (o niskim indeksie glikemicznym)
Makaron fusilli (o niskim indeksie glikemicznym)
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu).
Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym
ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować
wedle uznania.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00