Potwierdzenie Twojej lokalizacji, pozwoli nam lepiej dopasować asortyment produktów i sposób dostawy Twoich zakupów. Więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przepiórczy z Ludwina wyrabiamy z 12 przepiórczych jaj na kilogram mąki. Jaja tego, popularnego niegdyś, polnego ptaka były smakołykiem serwowanym podczas dworskich obiadów. Zapraszamy w podróż do czasów, kiedy potrawy przyrządzano bez pośpiechu, tak by z każdego składnika wydobyć pełnię smaku.
Makaron z jaj przepiórczych zachwyca delikatnym smakiem. A dodatkowo jaja przepiórcze polecane są dla osób uczulonych na żółtko jaja kurzego.
mąka pszenna makaronowa, jaja przepiórcze (9%) = równa się 12jaj przepiórczych/ 1 kg mąki, woda, przyprawa kurkuma.
produkt zawiera: jaja i gluten.
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wody ( 1L wody na 100g makaronu).
Gotować w zależności od preferencji przez około 5-6 minut. Na wolnym
ogniu, mieszając od czasu do czasu. Ugotowany makaron odcedzić. Stosować
wedle uznania.
Zapisz się do newslettera i odbierz 10 zł
Kupon jest jednorazowy i przeznaczony dla nowych subskrybentów.
Aktywuje się przy zakupach od 100 zł.