FAVITA
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser sałatkowy marki Grikios to ser typu greckiego, idealny do sałatek. Ser solankowy, wytwarzany z krowiego mleka pasteryzowanego ma zwartą konsystencję, dzięki czemu nadaje się do krojenia. Należy do serów kwasowo-podpuszczkowych, pełnotłustych – 45% zawartości tłuszczu w suchej masie.
Ser typu feta Grikios, oprócz klasycznej greckiej sałatki, nadaje się także do zapiekania i przyrządzania potraw na ciepło. Idealny dla miłośników świeżej kuchni śródziemnomorskiej.
Smaczne potrawy z serem Grikios – propozycje:
Ser sałatkowy Grikios 200 g
pasteryzowane MLEKO
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45 %
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Torebka |
g
Średnia miara (e)
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P. BIO
Ser sałatkowy w kostce
Ser feta mini BIO
Ser Feta D.O.P.
Ser feta BIO
Ser na grilla (typu halloumi)
Czerwona papryka wiśniowa nadziewana serkiem śmietankowym
Ser sałatkowy w kostce
Ser na grilla typu Halloumi Burger
Po otwarciu należy spożyć w przeciągu 5 dni. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 4
Maks. temp. °C 8
ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska
Wyprodukowano dla: Euroser Dairy Group, ul. Geologiczna 20, 02-246 Warszawa, Polska www.euroser.pl
Grikios
Marka | Grikios |