GRIKIOS
Ser sałatkowy (typu feta)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Favita Ser sałatkowo-kanapkowy to produkt light o zawartości tłuszczu na poziomie 12%. Jest świetnym dodatkiem do sałatek, past do smarowania pieczywa, kanapek i różnego rodzaju sosów. Ma kremową konsystencję, ale łatwo się kroi. Pokrojony w kostkę zachowuje swoją formę, roztarty łyżką lub widelcem – zmienia konsystencje na pastę. Jest naprawdę wszechstronny. Jego słony smak doskonale komponuje się z różnymi warzywami, serami i wędlinami. Najpopularniejszymi sposobami użycia sera Favita są: dodatek kostek serowych do sałatki typu greckiego oraz rozsmarowanie bezpośrednio na pieczywie, jako pierwsza warstwa bogatej w smak kanapki.
Ser sałatkowy (typu feta)
Ser sałatkowo-kanapkowy półtłusty (12% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Ser Feta D.O.P.
Ser Manouri D.O.P.
Ser Feta D.O.P.
Ser typu śródziemnomorskiego
Ser sałatkowy w kostce
Ser Feta D.O.P.
Ser Feta D.O.P. BIO
Ser Feta D.O.P.
Ser feta mini BIO
Ser feta BIO
Ser sałatkowo-kanapkowy tłusty (18% tł.)
Ser sałatkowo-kanapkowy (bez laktozy)
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.