Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczyć nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1300 | 2990 |
Wartość energetyczna (kcal) | 309 | 710.7 |
Tłuszcz (g) | 8 | 18.4 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.9 | 2.07 |
Węglowodany (g) | 56.1 | 129.03 |
w tym cukry (g) | 6.6 | 15.18 |
Białko (g) | 1.9 | 4.37 |
Błonnik (g) | 2.4 | 5.52 |
Sól (g) | 0.9 | 2.07 |
Przechowywać w temperaturze 14 - 21 °C, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzej do 190 ℃. Na spód od pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.