HENGLEIN
Świeże Ciasto francuskie XXL
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bezglutenowe spody do pizzy to pomysł na smakowite włoskie danie dla osób o specjalnych wymaganiach żywieniowych. Gotowe do pieczenia wymagają jedynie wypełnienia ulubionymi składnikami.
Spody przygotowywano z mąki ryżowej, ziemniaczanej i skrobi kukurydzianej, które są wolne od glutenu i mogą być elementem diety w celiaklii. Dodatek drożdży i substancji aromatyczno-smakowych sprawia, że nie odbiegają smakiem od klasycznych ciast do pizzy.
Opakowanie zawiera dwa krążki ciasta przygotowane do pieczenia. To świetny sposób na swoją własną kompozycję.
skrobia kukurydziana
mąka ryżowa
zakwas 13% (mąka ryżowa, woda)
woda
skrobia ziemniaczana
substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza
skrobia ryżowa
mąka kukurydziana
syrop glukozowy
drożdże
dekstroza
oliwa z oliwek 1,6%
olej słonecznikowy
włókno roślinne (psyllium)
sól jodowana (sól, jodek potasu)
alkohol etylowy
białko sojowe
substancja spulchniająca: glukonodeltalakton, wodorowęglan sodu
kwas: kwas winowy, kwas cytrynowy
Może zawierać gorczycę. Bez laktozy. Bez pszenicy.
Bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla osób z nietolerancją laktozy
Wymiar liczbowy 150
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 422
g
Średnia miara (e)
2
Opakowanie zawiera 2 spody do pizzy.
Liczba jednostek 2
sztuki
czeski
duński
holenderski
fiński
francuski
niemiecki
norweski
polski
rosyjski
słowacki
szwedzki
Świeże Ciasto francuskie XXL
Świeże Spód do pizzy
Spody do pizzy bezglutenowe (2 szt. - 2x150g)
Świeże Ciasto kruche
Pan Multigrano - Bezglutenowy chleb wieloziarnisty
Pan Blanco- chleb biały bezglutenowy
Bezglutenowa focaccia z rozmarynem
Pan Grati - bezglutenowa bułka tarta
Lemon cake ciasto cytrynowe bezglutenowe
Pausa ciok - torcik kakaowy bezglutenowy
Sauerteigbrot - Chleb na zakwasie bezglutenowy
Maestro cereale- chleb wieloziarnisty bezglutenowy
Muffin choco - babeczka czekoladowa bezglutenowa
Pain Campagnard - Chleb wiejski bezglutenowy
Croissants bezglutenowe 4 szt.
Pan rustico - chleb wiejski bezglutenowy
Bagietka do zapiekania bezglutenowa
Maestro classic - chleb biały bezglutenowy
Ciabatta - bezglutenowe bułki do zapiekania
Bułki panini bezglutenowe
Po otwarciu produkt należy spożyć w tym samym dniu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy
Pakowane w atmosferze ochronnej. FSC - Mix, FSC C104639 Znak przekreślonego kłosa - IT-016-159 300 g e (2 x 150 g)
Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy
Schär
Marka | Schär |
Znak przekreślonego kłosa
FSC
Green Dot
Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów