MORLINY
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Aromatyczna wędzonka z ćwiartki kurczęcej. Do wyprodukowania 100g produktu użyto 100g ćwiartki z kurczaka, którą wędzono dymem bukowo – olchowym.. Doskonała jako dodatek do sałatek , zup i bigosów
ćwiartka z kurczaka (100 g produktu otrzymano ze 100 g surowca)
sól
stablizatory: E450, E451
glukoza
drożdże
substancje zagęszczające: E412, E 415
aromaty (zawierają SKORUPIAKI, RYBY, LAKTOZĘ z MLEKA)
wzmacniacze smaku: E621, E627, E631
hydrolizat białkowy z kukurydzy i rzepaku
aromat dymu wędzarniczego
przeciwutleniacz: E316
substancja konserwująca: E250
Skorupiaki: Zawiera
Ryba: Zawiera
Mleko: Zawiera
Soja: Może zawierać
Nuggetsy z kurczaka w tempurze
Polędwiczki z kurczaka panierowane
Hamburger drobiowy Classic
Filet z piersi kurczaka pieczony
Ćwiartka wędzona z kurczaka
Nuggetsy z kurczaka
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Shoarma z cheddar
Shoarma ostra
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Filety z piersi kurczaka panierowane
Burger z kurczaka z serem
Burger z kurczaka
Pad Thai z kurczakiem
Tortilla z mięsem i warzywami
Nuggetsy z piersi kurczaka
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Chicken Bites
Kurczak po azjatycku z makaronem
Kurczak po meksykańsku z ryżem
Noga z kurczaka pieczona
Tajski kurczak z ryżem i warzywami
Kebab z kurczaka
Kurczak po chińsku w warzywnym sosie z grzybami mun
Kurczak po indyjsku w pomidorowo-maślanym sosie
Kurczak po tajsku w kokosowym sosie z trawą cytrynową
Skrzydła pikantne
Skrzydła łagodne
Skrzydełka z kurczaka panierowane pikantne
burrito z kurczakiem
Polędwica z Indyka z sosem Borówkowym
Chicken Cashew Nuts z ryżem jaśminowym kurczakiem i sosem
Satay Curry z ryżem jaśminowym z kurczakiem i sosem
Skrzydełka pieczone piwoszki
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Noga z kaczki Pekin KLASA A świeża (400g-600g)
Kurczak w galarecie bez "E"
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Indyk w galarecie bez "E"
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Filet z piersi kurczaka pieczony
Perliczka w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Filety z piersi kurczaka panierowane
Nuggetsy z piersi kurczaka
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Noga z kurczaka pieczona
Kebab z kurczaka
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.