ŻABCZYŃSCY To ta!
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mąka pszenna Kurpiowska typ 500 to nasza Królowa wśród mąk. Mąka ta ma szerokie zastosowanie wypiekowe, jest znakomita do wszelkich ciast jak również do pierogów i naleśników.
Mąka pszenna tradycyjna (typ 550)
Mąka pszenna pełnoziarnista
Mąka pszenna grahamka (typ 1850)
Mąka pszenna razowa (typ 2000) BIO
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Mąka pszenna Szymanowska (typ 480)
Mąka pszenna (typ 650)
Mąka pszenna pełnoziarnista (typ 1850)
Mąka kraftowa pszenna (typ 500)
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
Jelenie 66 07-302 Ostrów Mazowiecka 3 www.zmjelonki.pl
INTERCHEMALL Zespół Młynów Jelonki Sp. z o.o. Jelenie 66 07-302 Ostrów Mazowiecka 3 www.zmjelonki.pl
Marka | Unbranded |
Zakład posiada certyfikowane systemy jakości i bezpieczeństwa żywności Nasze nowoczesne laboratorium systematycznie kontroluje jakość skupowanych zbóż oraz procesy produkcji, aby zapewnić najwyższą jakość mąki.
Babcia Poleca: Ciasto Murzynek Ciasto: 1 kostka margaryny, 1/2 szklanki mleka, 1,5 szklanki cukru, 4 jajka, 4 łyżki kakao, 2 szklanki Mąki Kurpiowskiej, łyżeczka proszku do pieczenia. Przygotowanie: Mleko, margarynę, kakao i cukier włożyć do rondelka. Gotować, aż cukier się rozpuści, a masa stanie się gładka i lśniąca. Z powstałej masy odlać 1/2 szklanki, a resztę wlać do miski. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i wsypać do masy kakaowej. Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić mikserem na sztywną pianę. Dodać do ciasta i delikatnie wymieszać. Ciasto przełożyć do podłużnej formy, wyłożonej papierem do pieczenia. Piec 50 minut w 180°C. Upieczone ciasto wyjąć z formy. Gdy lekko przestygnie posmarować pozostałą masą kakaową i odstawić do zastygnięcia. Smacznego.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów