KAMIS
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 3,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzanki czosnkowe wzbogacone dodatkiem aromatycznego czosnku niedźwiedziego dodadzą potrawom oryginalnego smak. Świetnie sprawdzą się jako dodatek do sałatek i zup. Wytwarzane z dodatkiem cennego oleju rzepakowego. Są źródłem białka i błonnika. Złociście wypieczone sprawią, że potrawa nabierze wyrazistego smaku. Produkt w wygodnym i funkcjonalnym opakowaniu otwórz/zamknij.
sposób na chrupiący dodatek
z aromatycznym czosnkiem niedźwiedzim
mega chrupiące
idealne do sałatek
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 3,99 zł
Grzanki pomidorowe z pestkami dyni do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 3,99 zł
Bruschetta o smaku pizzy
Bruschetta mix warzyw
Bruschetta z pomidorami i oliwą
Bruschetta z pieczonym czosnkiem
Grzanki ziołowe
Grzanki czosnkowe
Grzanki pszenne
Grzanki cebulowe
Bruschetta śmietana i cebula
Bułka tarta wrocławska
Grzanki ziołowe
Grzanki pszenne
Sucharki bez dodatku cukrów
Groszek ptysiowy
Sucharki extra delikatesowe
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym, w suchym i zaciemnionym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Przechowywać w opakowaniu zamkniętym w suchym i zaciemnionym miejscu, z dala od źródeł ciepła.
Wyrób gotowy do spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem osób uczulonych na w/w składniki.
ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań
Mamut Polska S.A. ul. Jana Henryka Dąbrowskiego 104, lok. 3 60-576 Poznań Zakład produkcyjny: ul. Muchoborska 3 54-424 Wrocław
Mamut
Marka | Mamut |
Po więcej przepisów i inspiracji kulinarnych zapraszamy na: www.mamutsa.pl www.fb.com/mamutpolska Instagram: mamut_polska
Poczęstuj się! Przepis na sałatkę z krewetkami i grzankami czosnkowymi Składniki: - sałata masłowa - kiełki np. z rzodkiewki, brokuła - 1 awokado - 5-6 pomidorków koktajlowych - 5-6 sztuk krewetek - 50 g grzanek czosnkowych - 1 ząbek czosnku - 1 łyżka masła + 1 łyżka oliwy do smażenia - 2-3 łyżki oliwy do dressingu - 3 łyżki soku z cytryny - 1 łyżeczka pieprzu ziołowego - 1/2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku - sól, pieprz Przygotowanie: Awokado pokrój w plasterki. Pomidorki pokrój na połówki. Porwij sałatę oraz dodaj kiełki, wyłóż na talerz. Dodaj pomidorki i awokado. Oczyszczone krewetki usmaż na maśle i oliwie wraz z posiekanym ząbkiem czosnku. Składniki ułóż na sałacie. Wymieszaj pozostałą oliwę, sok z cytryny, pieprz ziołowy, paprykę w proszku, szczyptę soli oraz pieprz. Gotową sałatkę polej dressingiem i posyp grzankami czosnkowymi.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów